• Alex Jønsson Trio koncert Atlas Aarhus
  • Equally Stupid koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Alex Jønsson Trio kreerer atmosfæriske kompositioner, fritsvævende progressioner og fælles improvisationer, mens Equally Stupid skaber intens og voldsom, men også melodisk musik bygget på fantasifulde kompositioner og rytmiske lag.

… Læs mere

 

Alex Jønsson Trio
Intet mindre end syv nomineringer til Danish Music Awards har den unge, danske guitarist Alex Jønsson bag sig. Nu er den anmelderroste guitarist aktuel med et nyt album, “Heart Of Gold”, der byder på en intim stuekoncert, optaget i en lejlighed i Aarhus midtby i foråret 2016.

Sammen med Jens Mikkel Madsen på kontrabas og Andreas Skamby på trommer skaber Jønsson et intimt, musikalsk univers, der ubesværet sniger sig ind på lytteren. Med de atmosfæriske kompositioner, fritsvævende progressioner og fælles improvisationer, drager de på en mission – sammen – de lytter efter ridser, rytmer og reaktioner, der kan føre dem på sporet af noget større.

Siden deres udgivelse af albummet ”Spy On Your Friends” i 2015 har trioen turneret i Danmark, Norden og Baltikum – og har efterladt sig dybe spor hos både lyttere og anmeldere i ind- og udland.

Equally Stupid
Equally Stupid er en kraftfuld og energisk islandsk/finsk/schweizisk jazztrio dannet af Sigurdur Rögnvaldsson, Pauli Lyytinen og David Meier. Musikken er intens og voldsom, men også melodisk og bygget på fantasifulde kompositioner og rytmiske lag. Equally Stupids anmelderroste debutalbum “Exploding Head” blev udgivet af det finske pladeselskab Eclipse Music i februar 2014. Deres andet album, “Escape From The Unhappy Society” udkom så sent som i januar i år og følges op af en turné i Finland og Estland.

Alle tre medlemmer af Equally Stupid er flittige og alsidige musikere, der i mere end et årti har turneret med forskellige projekter i både Europa, Asien, Afrika og Sydamerika. Nogle af de mere bemærkelsesværdige af projekterne inkluderer Elifantree, SchnellerTollerMeier, Dark Forest, DEFEKT, Laser, Raoul Björkenheim eCsTaSy og Trio Riot.

Links
Alex Jønssons hjemmeside
Alex Jønsson på Facebook
Alex Jønsson på Twitter
Alex Jønsson på Instagram
Alex Jønsson på YouTube
Alex Jønsson på SoundCloud
Equally Stupids hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.