• Amorphis koncert VoxHall Aarhus
  • Heidra koncert VoxHall Aarhus
  • Savage Machine koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Finske Amorphis gjorde sig oprindeligt i dødsmetal, men har over årene også flirtet med heavy metal, progressiv metal og folkmetal og mestrer i dag samlet set et uovertruffent udtryk uden mange sidestykker.

… Læs mere

 

Om Amorphis
Amorphis blev dannet i Helsinki i 1990 og albumdebuterede to år senere med dødsmetal-værket “The Karelian Isthmus”. Det var dog med den innovative toer “Tales From The Thousand Lakes” (1994), at bandet fik hul igennem til et større publikum, om end vi skal fem album længere frem i gruppens historie for at finde det helt store kommercielle gennembrud, der således kom med “Eclipse” (2006). Siden da har Amorphis udgivet yderligere fem album, der alle har kastet flotte hitlisteplaceringer af sig – senest “Under The Red Cloud”, der udkom i september 2015. Bandet, der i sine tekster ofte tager udgangspunkt i historiske finske begivenheder, har i løbet af sin karriere gennemlevet flere besætningsmæssige forandringer, men udgøres i skrivende stund blandt andet af tre af de originale medlemmer fra det oprindelige Amorphis.

Beslægtede navne
Children Of Bodom
Amon Amarth
Katatonia
Dark Tranquillity
Ensiferum
Paradise Lost

Heidra
København-baserede Heidra har med deres melodiske metalmusik, solide liveshows og kritikerroste udgivelser skabt sig et godt ry på den danske såvel som den internationale folkmetal-scene. Heidra udgav i 2014 debutalbummet “Awaiting Dawn” i samarbejde med Mighty Music/Target Group. Albummet blev indspillet i Andy La Rocques velansete Sonic Train Studios og blev blandt andet fulgt op af en koncert på Copenhell. De har siden udgivelsen spillet talrige koncerter i ind- og udland. Tre udlandsturnéer og koncerter over hele Danmark er det blevet til, og senest i april 2016 vendte de sejrrigt hjem fra en omfattende Europa-tourné med de finske folkmetal-giganter Ensiferum og italienske Fleshgod Apocalypse. I marts i år gik Heidra igen i studiet med henblik på at indspille album nummer to. Et album, der bliver en direkte fortsættelse af det historiedrevne første album, “Awaiting Dawn”. Publikum kan forvente smagsprøver på de nye numre allerede inden da.

Savage Machine
Savage Machine hylder kongerækken af heavy metal med et moderne twist. På ambitiøs vis leverer maskinen “no-bullshit” riffs med galopperende bas og tordnende trommer over en storslået og klar vokal. Bandet har eksisteret siden 2010 og har været en markant spiller i den danske undergrund, før de bevægede sig ud på den internationale scene i 2015 med en koncert på legendariske Wacken Open Air i Tyskland. I det forgangne år har Savage Machine indspillet et hårdtslående debutalbum og turneret Europa med spanske Lords Of Black. “Abandon Earth”, som albummet hedder, blev indspillet sammen med Tommy Hansen, der tidligere har arbejdet med legender á la Helloween, Pretty Maids og Jorn. Bandet arbejder på at få udgivet “Abandon Earth” og fortsætte deres korstog med ægte heavy metal. Gå ikke glip af muligheden for at fange Savage Machine live!

Links
Amorphis’ hjemmeside
Amorphis på Facebook
Amorphis på Twitter
Amorphis på YouTube
Amorphis på Instagram
Heidras hjemmeside
Savage Machines hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.