Blondage koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

I dag (den 21. april) udgiver Blondage deres nye single “Stoned” – en badass kærlighedssang, der er perfekt som soundtrack til sommeren. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen set gennem øjnene på en omtumlet, kærlighedsramt pige. Den unikke lyd og stemning fra duoen Blondage er på perfekt vis smeltet sammen på dette solrige nummer med en legende produktion fyldt med attitude.

… Læs mere

 

“Vokalerne blev indspillet, mens Pernille sad på gulvet pakket ind i tæpper – morgenen efter en bytur. Det var som om, omkvædet skrev sig selv. Sangen handler om at opleve kærlighed gennem en tåge – lidt som at se sig selv udefra. Alle, der betyder noget for dig, er lige der, og du har aldrig lyst til at tage afsted.” – Esben Nørskov Andersen.

“Der er den her rå skønhed ved at opleve en kærlighed, der er fremmed for dig til at starte med. Som en pige, der falder for en anden pige for første gang. Lyden, ordene og melodien passer så godt sammen. Når jeg hører det, er jeg der – som at kaste sig ud på dybt vand.” -Pernille Smith-Sivertsen.

Blondage har siden udgivelsen af debut-EP’en “Blondage” i efteråret brugt tiden på at skrive nye sange og er nu klar til at løfte sløret for nogle stærke numre, hvoraf “Stoned” er det første.

Links
Blondages hjemmeside
Blondage på Facebook
Blondage på Instagram
Blondage på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.