• CODY koncert Atlas Aarhus
  • Cisser koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

CODY har kigget dybt i skuffen og fundet numre, som ikke er blevet spillet live i lang tid. Det er interessante og stærke numre, som af én eller anden grund har krævet noget ekstra omsorg og opmærksomhed, før de skulle opføres live. Nu har CODY gjort sig ekstra umage og gjort klar til at spille disse lidt forsømte sange live.

… Læs mere

 

CODYs fire medlemmer kender efterhånden hinanden så godt, at de godt tør eksperimentere med deres numre. Publikum kan altså forvente nye versioner af sange, som de ikke har hørt til en CODY-koncert i lang tid.

Koncerterne på CODYs forårs-turné 2017 kommer til at indeholde numre fra ALLE bandets udgivelser. Fra den første EP til den seneste udgivelse “I’ll Ride With You”.

Selvom CODY kaster sig over nye fortolkninger af deres bagkatalog, kan publikum stadig forvente stærke melodier og et band, der mestrer klang og timing. CODY arbejder med et tekstunivers, der har ærlige, hudløse billeder og social bevidsthed. CODY er et fintunet, lydhørt band, der har dit hjerte i et fast greb!

CODY udgav i april 2016 albumet “I’ll Ride With You”, der er bandets sjette udgivelse. I julen 2016 var CODY aktuelle med deres første julesingle. Nummeret “It’s Christmas” roterede flittigt på både DR P4 og streamingservices.

Cisser
Med en debut-EP på trapperne og en lang række koncerter bag sig er Cisser en ung musiker i rivende udvikling båret frem af en nysgerrighed på scenen og en lyst til at udforske folk-genren.

I 2016 gik Cisser sammen med musikerne Mads Mouritz og Oliver Hoiness (Årets Musiker 2016) om at producere hendes nye sange, som de indspillede på Olivers gamle spolebåndoptager. Sangene kredser om de store spørgsmål og de små fortællinger, som Cisser kombinerer med sit enkle, akustiske guitarspil, sin brasiliansk-inspirerede melodiføring og sin indlevende vokal. Båndvarmen, atmosfærisk keyboardspil, en trommemaskine og den stille støj fra to af den danske musikundergrunds mest markante personligheder gør Cissers kommende udgivelse til en helt særlig, ny flirt med dansk folkmusik.

På kort tid har Cisser markeret sig som en overraskende musikalsk profil som blandt andre Kenneth Bager på P6 fandt interesse for sidste forår og citerede med “en utrolig lækker og nærværende vokal” i “Bagerens Beatbox”. Cisser har i det forgangne år spillet på Uhørt Festival i København, Understrøm Festivalen i Aarhus, Sankt Pauli Folk Festival i Hamborg samt spillet opvarmningskoncerter for musikere som Katinka, Annika Aakjær og Christian Hjelm.

Denne aften opleves Cisser alene på scenen, hvor hun spiller sine sange på blandt andet forstærket violin, på stol, a cappella eller akkompagneret af et fløjtende publikum.

Links
CODY på Facebook
Cisser på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.