Dans & Lær koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Dans & Lær har i de seneste år markeret sig som et af de mest originale bands på den danske musikscene. Med deres særegne blanding af gamle båndoptagelser af fuglekald og håndspillet elektronisk musik har bandet skabt deres helt egen sound og musikoplevelse både live og på indspilninger.

… Læs mere

 

Missionen er at lære folk fuglelyde at kende ved at pakke det ind i musik, der taler til fødder såvel som hoved: Et lidt usandsynligt projekt i dansk pop, der alligevel har en fast fanskare, tre anmelderroste plader under bæltet og et ry som et liveband, der får publikum til at gå amok.

Hvad der startede som en skæv idé i Bjarke Søballe Andersens soveværelse, er blevet til et vaskeægte undergrundshit, der med jævne mellemrum stikker næbbet op over den musikalske trægrænse.

Dans & Lær arbejder på deres fjerde studiealbum, hvorfra singlerne ”Mursejler” og ”Gransanger” allerede er udgivet. Pladen forventes at være på gaden i december 2017.

Anmeldercitater
“Det kan næsten ikke beskrives, hvor besynderligt Dans og Lærs musik er, så det dropper jeg. Men publikum var fuldstændig vilde med det.” (Fyens.dk)

“De er en kvintet, der tager deres fuglekikkert så alvorligt, at der kommer milde elektroniske sange ud af det. Seneste ornitologiske aftapning er om mursejleren, der får ristet sin pop-rune med et greb i krautrockens grundbog.” (Politiken)

Links
Dans & Lærs hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.