Dreamers' Circus koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Dansk folkemusik er i gang med en kæmpe udvikling. Musikken er blevet hip og eftersøgt og tiltrækker et stort, nyt og ungt publikum. Dreamers’ Circus er ikke et produkt af denne udvikling, men én af hovedkræfterne bag den.

… Læs mere

 

Et lykketræf. En legeplads. En lykkeamulet.

Dreamers’ Circus er alt dette og mere. Det er ikke en normal gruppe, et normalt band. Men nærmere en koncentration af musikalsk historie, håndværk og ren, uforfalsket kunstnerisk vision – på mirakuløs vis bragt sammen i et efterhånden legendarisk broderskab.

Ale Carr fra Sverige, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen fra Danmark har spillet over hele verden med Dreamers’ Circus. De har vundet alle de priser i Danmark, de kan. De er anmeldt og anerkendt med den form for respekt, man i USA kalder “Awe”. Ærefrygt.

En gruppe for hvem folkemusikken er udgangspunktet, men som ellers ikke skelner mellem genrer. En gruppe, der har så meget respekt for traditionen, at de ved, at den ikke er en spændetrøje. En gruppe, der forstår, at folkemusikken er så stærk, at den kan holde til hvad som helst, at den stortrives, når den bliver udfordret og udvidet.

Links
Dreamers’ Circus’ hjemmeside
Dreamers’ Circus på Facebook
Dreamers’ Circus på Instagram
Dreamers’ Circus på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.