Gurli Octavia koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Aarhusianske Gurli Octavia er det nyeste skud på stammen på den nordiske new folk-scene, som længe har blomstret med stærke navne som eksempelvis Agnes Obel og Júníus Meyvant.

… Læs mere

 

Gurli Octavia er ikke helt som os andre. Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukken cirkusvogn blandt gøglere og andet godtfolk i en verden, der bevægede sig mellem drømme og virkelighed.

Med den akustiske guitar i front åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers, der leveres med en vibrerende vokal, der ubesværet og melodisk bevæger sig fra at være forsigtig, hæs og skrøbelig til også at rumme en urkraft-agtig og løssluppen inderlighed.

Til trods for at Gurli Octavia stadig er et relativt ubeskrevet blad herhjemme er hendes single “Winter Arrived” allerede blevet streamet over 200.000 gange på Spotify, og der er tårnhøje forventninger til hende. I foråret 2017 udsendte hun sin debut-EP “Philophobia” om frygten for at elske, og særligt singlen “You Lay Low” blev spillet flittigt på P6. I det sene efterår udsender hun opfølgeren “Lunacy”, som handler om månesyge, og som selvfølgelig udgives til den magiske fuldmåne-dag den 4. november. Gurli selv blev født på en magisk dag, nemlig den 8.8.88, og derfor fik hun navnet Octavia – nu er hun klar til at dele mere af sin magi ud igennem højtalerne.

Jonas Suni
Jonas Suni dækker over den sønderjyske kunstner af samme navn, der med sin direkte ærlighed og fængende melodier kombinerer elementer fra den analoge sanger/sangskriver-inspirerede verden med elektroniske beats af mørk nattelivs karakter.

Links
Gurli Octavias hjemmeside
Instagram
Facebook
SoundCloud
YouTube
Jonas Suni på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.