• Huldre koncert VoxHall Aarhus
  • Fejd koncert VoxHall Aarhus
  • Bergtatt koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Vores egne Huldre, svenske Fejd og norske Bergtatt mestrer alle blændende blandinger af nordisk folkemusik og medrivende metal.

… Læs mere

 

Huldre
Huldre er et fremadstormende navn på den danske metalscene, der siden 2010 har begejstret både herhjemme og i udlandet med deres spektakulære musikalske symbiose af nordisk folkemusik og metal.

Bandet er kendt for deres unikke og helstøbte liveshows, hvor publikum i en skov af blade, kranier og knogler væltes omkuld af den spilleglæde, bandet udstråler.

Musikken er let tilgængelig og byder på fængende melodier af kvindelig vokal, violin, drejelire, skalmeje og fløjte på et tungt fundament af guitar, bas og trommer. Lyrisk væver Huldres univers sig om naturens kræfter og spejlinger af tidligere tiders overtro.

Huldres debutalbum fra 2012 – “Intet Menneskebarn” – var stærkt anmelderrost i både ind- og udland, og bandet har gennem årene spillet på blandt andet Copenhell og Wacken, vundet musikpriser samt opbygget en trofast og dedikeret fanskare.

Bandet er nu igen albumaktuelt med opfølgeren “Tusmørke” fra november 2016, der ligeledes er blevet mødt med stor ros fra anmeldere, både herhjemme og internationalt. “Tusmørke” er blevet kåret som årets album af blandt andre Blastbeast.

Der vanker en totaloplevelse, når Huldre går på scenen – glæd dig!

Fejd
Svenske Fejd har fortryllet og inspireret verden med deres nordiske middelalder-folk siden 2001. Med det nordiske folks melodiske tristesse og grundsøjler af metal besidder bandet en kraft, der tager lytteren til andre verdener.

Bergtatt
Norske Bergtatt er med deres fantastiske sangerinde og gamle norske folk-instrumenter garanter for et solidt rockshow med en unik, skandinavisk lyd. Bandets musik favner både vovet og energisk rock og magiske, mystiske lydlandskaber.

Bergtatt adskiller sig fra andre bands med deres usædvanlige valg af instrumenter. Deres seneste album fik fremragende anmeldelser i hele Skandinavien, og både Sweden Rock Magazine og Metal Norway udråbte det til ét af årets bedste.

Deres debutalbum udkom i 2009, og lige siden har bandet spillet på store festivaler i Norge og resten af Europa.

Links
Huldres hjemmeside
Fejds hjemmeside
Bergtatts hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.