Janove koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Nu kan Janove Ottesen for første gang opleves med sit nye band, siden Kaizers Orchestra gik i opløsning.

… Læs mere

 

Janove er kendt af de fleste som én af Skandinaviens mest markante frontfigurer fra tiden med det folkekære band Kaizers Orchestra. Sidst, han stod på scenen, var for over tre år siden sammen med netop Kaizers, som han kalder “Moderskibet”. Dengang afsluttedes Kaizers-kapitlet med otte koncerter på stribe i DNB Arena i Stavanger, hvor bandet spillede for mere end 40.000 publikummer.

Nu tager han for alvor fat på egen hånd med et forrygende nyt album og et sprudlende liveshow, der får premiere på hjemmebanen i Stavanger den 15. marts og altså allerede få dage senere kan opleves på VoxHall.

Helt alene er han dog ikke om projektet. Han har sammensat et band med musikere fra øverste hylde, som Janove selv beskriver således:

“De er alle gamle venner eller kolleger, som hver og én er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk den yngste i bandet. Det er en taktisk genistreg, synes jeg. Så er jeg stadig ham den unge og lovende, der endnu er up and coming.”

Bandet er:
Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem)
Mattias Hellberg på guitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives)
Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm)
Gulleiv Wee på bas (The September When)

Hidtil har Janove udgivet fire singler i Norge. Første nummer, der blev frigivet, var “Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger”.

Det andet, der havde den evigtgyldige titel “Verden Går Til Helvete, Tralala”, udkom i sommeren 2016 og beskrives bedst som en regulær rock-banger. En rigtig signatur-sang, hvor han på vanlig vis blander sine favoritgenrer. Sangen blev lystigt spillet på NRK P3 sommeren over.

Tredje-singlen “Marlene” (udtales som på fransk – Marlén) landede den 23. september i år. Nummeret er en rocksag med masser af drive og med den velkendte Janove-poesi, der byder på både billedskabende og surrealistisk drømmende passager. Der er garanti for fællessang.

I anledning af nærværende koncert-annoncering er Janove klar med fjerdesinglen “Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg”. Et nummer, der ikke mindst live må forventes at indkapsle alle de ingredienser, som vi over årene har lært at kende manden for.

Albummet “Artisten & Marlene” udkommer den 10. februar 2017 og vil være tilgængeligt på såvel dobbelt-vinyl som stream. Kender vi Janove ret, kommer både albummet og de kommende koncerter til at holde et højt niveau, og kender vi fansene ret, bliver det både varmt og svedigt i salen med fællessang fra første nummer.

Links
Janoves hjemmeside
Janove på Facebook
Janove på Instagram
Janove på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.