Kaka Eebz Gio DJ Pharfar koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Til maj går det ned, når Kaka, Eebz og Gio sammen rammer Atlas med Pharfar bag DJ-pulten. Festligheden er en del af den såkaldte HotSauceTour, og det bliver et intenst hiphop-jam med både hits og hård undergrunds-rap.

… Læs mere

 

Kaka har tændt op under dancehall-bålet landet over med hans rap og stilsikre flow og med hits som “En Sidste Sang” og “Bang Bang (Reggaejam)”. Sidste år udkom det skarptungede debutalbum ”Alle Kigger”.

Eebz betegner selv sin musik som ”afro-pop” – stærkt inspireret af blandt andre Wizkid og Akon. Med et kulturclash af gambianske rødder, opvækst på Nørrebro og tre år i England er hans lyd en unik oplevelse.

Gio udgav i slutningen af sidste år ”Kun Mig”, hvor han har Gilli med som featuring. Han er med en skarp rimeteknik og stærke beats blevet én af Danmarks mest lovende rappere på den danske hiphop-scene.

Pharfar er hele Danmarks dancehall-godfather. Udover Bikstok Røgsystem og hans egne hits har han produceret for artister som Shaka Loveless, Natasja, Wafande og selvfølgelig Kaka. På HotSauceTour’en styrer han som DJ slagets gang.

Links
Kaka på Facebook
Eebz på Facebook
Gio på Facebook
Pharfar på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.