Katinka koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Sangerinden Katinka udgav i 2014 sin debut-EP ”I Røntgen”, som blev indspillet i samarbejde med produceren Simon Ask i hans stue på Nørrebro – og siden da er det gået stærkt.

… Læs mere

 

Katinkas poetiske og eksperimenterende popmusik, der benytter alt fra stueorgel, skabe og lamper til støvsugere og hårspænder til at skabe lyd, har blandt andet fået airplay på P3 og P6 og en tredjeplads på Det Elektriske Barometer. Sommeren 2015 blev de udråbt som vinder af Karrierekanonen, de har optrådt til Kronprinsparrets prisfest på Kulturværftet i Helsingør, og i maj 2016 udgav de deres anden EP ”Lufthuller”.

Til foråret 2017 udkommer Katinkas debutalbum, og allerede nu kan man lytte til et af numrene fra albummet. Og Katinka kan det der med ordene.

”Du Tænker Ikke” handler om at blive svigtet, men også om, hvordan man overlever det – hvordan alt, der kommer ind i kroppen, også skal ud igen. Hvordan vi af et andet menneske kan blive brækket op i små stumper og stykker, og at det desværre kun er os selv, der kan bygge det op igen. For lige når man får renset den værste smerte ud af sin krop, så begynder alle de små detaljer, der syntes at være så ligegyldige, at dukke op. Hvordan træbordet ridsede dine hænder, sommerfuglene i maven og en halv berøring.

”Du Tænker Ikke” er skrevet oven på alle de små detaljer, vi alle bliver efterladt med, når nogen eller noget forsvinder. Den er skrevet simpelt og nøgternt på en ukulele med tre akkorder. Men da den fik lov til at komme ind i Simon Asks hjemmestudie, og han fik pustet liv i den, blev det en helt ny sang. Sangen blev storslået, larmende, altid i bevægelse som et lokomotiv, der aldrig vil stoppe, og den kunne stå helt selv uden hjælp. Nogle gange fortjener de små detaljer den største opmærksomhed.

Links
Katinka på Facebook
Katinka på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.