Lorenzo Woodrose koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Lorenzo Woodrose (Uffe Lorenzen) er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Baby Woodrose og Spids Nøgenhat. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet “Kommer Med Fred”, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

… Læs mere

 

Lorenzo Woodrose har spillet sporadiske solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første egentlige turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham forbi Aalborg, København, Aarhus og Odense.

Materialet vil bestå af nye sange fra et kommende solo-album til november, Spids Nøgenhat-klassikere og udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne.

”Et magisk syrebad af følelser,” lød overskriften i Politikens 6-stjernede anmeldelse af Lorenzos solo-koncert på Roskilde Festival 2017.

Links
Baby Woodroses hjemmeside
Spids Nøgenhat på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.