Nabiha koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er flyttet fra den 22. april. Købte billetter gælder til den nye dato, men kan også refunderes til og med den 14. april ved henvendelse til Billetten på telefonnummer 70 20 20 96 eller mail-adresse info@billetten.dk.

24. marts: Vi har modtaget følgende melding fra Nabihas lejr: “Da Nabiha for tiden bruger al sin tid og energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har vi valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget. Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band, og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.”

Den smukke og talentfulde Nabiha er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

… Læs mere

 

Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og R&B. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude,” udtaler Nabiha om den kommende forårsturné i Danmark.

Nabiha debuterede i 2010 med albummet “Cracks” og i 2011 med den internationale version “More Cracks” – albums, der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne “Deep Sleep”, “The Enemy”, “Trouble” og “Never Played The Bass”. Efterfølgende har hun cementeret sin status som én af Danmarks bedste sangerinder med hits som “Mind The Gap”, “Ask Yourself”, “Bang That Drum”, “Animals” og “Weapon”, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

Nabiha er klar med en ny single i januar, som bliver fulgt op med en EP i det tidlige forår 2017.

Links
Nabihas hjemmeside
Facebook
Twitter
SoundCloud
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.