Nelson Can koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Gennem de sidste fem år har Nelson Can turneret det meste af Europa rundt og varmet op for internationalt anerkendte bands som eksempelvis Royal Blood og The Black Keys, lagt musik til alt fra Zentropa-film og Volkswagen-kampagner til H&Ms butiksplaylister, de er blevet bandlyst i Kina, remixet af Kasper Bjørke, har haft en række singler i rotation på P6, spillet i Go’morgen Danmark, har fået rosende ord med på vejen i både hjemlige medier som Gaffa og Soundvenue og større internationale musikmedier som DIY Magazine, NME og Rolling Stone Magazine i både USA, Spanien og Tyskland.

… Læs mere

 

Bandet, som netop er hjemvendt fra en mindre turné i Finland, udgiver i slutningen af april den nye single “Move Forward”, der er frontløber til deres kommende EP. Bandet kommer derfor til at være i vanlig topform, når de drager ud på Danmarksturné i oktober. Turnéen kommer til at gå igennem Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Nelson Can har tidligere gjort sig bemærket for deres særdeles energiske og vilde koncerter, og Gaffas udsendte, som var med Nelson Can på turné i Spanien i efteråret, kunne berette at “selvom Nelson Can har haft en længere spillepause, virker de i dén grad selvsikre, charmerende og fyldt med energi, og de får på rekordtid lavet teateret om til en svedig rockklub, hvor der nu virker næsten udsolgt.” Mikkel Falk Møller, GAFFA.

Slesvig? Detroit New York Korsør!

Links
Nelson Cans hjemmeside
Nelson Can på Facebook
Nelson Can på Twitter
Nelson Can på Instagram
Nelson Can på SoundCloud
Nelson Can på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Toke

    Fest

    Nelson tøserne levere altid en fest og god musik. Det skal opleves!