October Dance koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er flyttet fra den 7. oktober. Købte billetter til denne dato gælder naturligvis også til den nye dato.

Den 9. september udgiver det københavnske band October Dance deres debutalbum “Paradise In Heaven” på Sound of Copenhagen. Det er October Dances anden udgivelse på selskabet, og det indvarsler nye musikalske retninger for bandet.

… Læs mere

 

Selvom October Dance har eksisteret siden 2012 og har flere udgivelser på samvittigheden har bandets samarbejde altid været en smule usædvanligt. Bandmedlemmerne har nemlig på intet tidspunkt været bosat i samme land, men derimod været spredt udover Danmark, Frankrig og Island.

Dette har dog på ingen måde hindret den kreative proces, men har tværtimod gjort det muligt for bandet at trække på forskelligartede inspirationskilder og inkorporere dem i deres karakteristiske, disco-influerede lydunivers.

Traditionen tro er “Paradise In Heaven” da også blevet til på tværs af landegrænser. Albummet er således indspillet i København, Paris og på Costa del Sol, hvilket har sat sig tydelige spor i pladens lyd.

“Paradise In Heaven” emmer af sol, sommer og strand og er en hyldest til det sanselige og sensuelle, hvilket også afspejles i albummets titel. Efter to EP-udgivelser plus fire singleudgivelser udnytter October Dance denne gang den øgede musikalske plads til at boltre sig på. De funky basgange, 80’er-inspirerede synths og smagfulde percussion er stadig grundelementer i bandets lyd, men sangene varierer denne gang betydeligt mere hvad angår temaer, stemning, tempi og instrumentering.

I juli udkom pre-singlen “Deep Oceans” og første officielle single “Friday” udkommer den 26. august. “Paradise In Heaven” udkommer desuden kort før, at bandet drager på en danmarksturne i starten af oktober – en turné, der denne aften bringer dem til Atlas.

Links
October Dance på Facebook
October Dance på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.