• Partiet koncert Atlas Aarhus
  • Odd Matter koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det fænomenale svenske reggaeband Partiet vender lige straks tilbage til Danmark. Efter deres vellykkede Danmarksturné med hele 16 koncerter i 2016 er de klar til igen at byde det danske livepublikum på store oplevelser med deres brillante reggaeshow.

… Læs mere

 

Partiet er anerkendt som et sublimt liveband, og de har ikke fået under 5/5 stjerner for liveoptrædener siden 2014. De har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival Öland Roots de seneste tre år i træk.

Den karismatiske forsanger Fredrik Boltes fører an i et sceneshow, som er fyldt med overraskelser og energi. Kombineret med Partiets gennemførte og festlige reggae med blæsersektion er det en opskrift, som har væltet spillesteder og festivaler overalt i Sverige og efterhånden også Danmark.

Partiet er garanter for en eminent reggaefest, som alle kan være med i.

Total Hip Replacement
Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 100 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er det en fest på scenen – en smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum.

Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddy’s Drop og den moderne new zealandske reggaescene.

Odd Matter
Shawn Odd og Ole “Gunzo” Løhde fra det hedengangne Odd Man Out & One Love, som fik seks stjerner for deres sidste koncert på Danmarks Grimmeste Festival, er gået sammen med to af de bærende kræfter fra Blunt, grundlæggeren Jakob Barndorff og guitarist Jacob Lyngsdal, Søren Bruntse, samt Toke Warming tidligere AOI for at danne Odd Matter. En saftig cocktail af eastcoast offbeat, som leder tankerne i retning af et band som Sublime.

Links
Partiets hjemmeside
Partiet på Facebook
Partiet på YouTube
Total Hip Replacements hjemmeside
Odd Matter på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.