Pierre Dørge & New Jungle Orchestra koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

I september 1980 stod New Jungle Orchestra (NJO) på scenen for første gang og denne 37 års rejse fejres nu med endnu en musikalsk rejse i den frodige danske jungle.

… Læs mere

 

Siden første koncert i Musikcaféen i Huset i København har NJO spillet mere end 1000 koncerter i mere end 50 lande – fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i New York City (NYC), Operaen i København, Sydney Town Hall, Ungdomshuset – for Nelson Mandela på National Teatret i Pretoria – for Den japanske Kejser på Akasaka Palace i Tokyo – Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC, – kurser for Dansk Industri, på Musikkonservatorierne, i børnehaver, koncerter i kirker og på togstationer med mere.

I mødet mellem orkestret og publikum opstår spontant en intens samhørighed, som får musikkens fortælling til at sprudle, så alle kan gå hjem med fornyet energi efter en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Lige fra første optræden har bandet inviteret gæster ind i junglen (til dags dato 151 kunstnere). I de seneste år har man blandt andre arbejdet med tubaspilleren Michel Godard, jazzlegenderne Yusef Lateef og John Tchicai, skuespillerne Jess Ingerslev og Jesper Christensen, sangerne Hanne Boel, Gitte Hænning, Josefine Cronholm, Djina Mai-Mai, Sainkho Namtchilak, Povl Dissing, forfatteren Ib Michael, kineseren Yu Jun (guzheng) Kontra Kvartetten, DRs Pigekor, den indiske fløjtemester Shashank Subramanyam, den balinesiske Semara Ratih Gamelan og den tuvenske gruppe Hun Huur Tur.

Line-up
Gunnar Halle (Norway) trompet
Pierre Dørge (Denmark) conductor & guitar
Jakob Mygind (Denmark) saxes
Anders Banke (Denmark) bass clarinet & sax
Kenneth Agerholm (Denmark) trombone
Irene Becker (Denmark) piano & synthesizer
Thommy Andersson (Sweden) bass
Bent Clausen (Denmark) vibes & percussion
Martin Andersen (Denmark) drums

Links
Pierre Dørge & New Jungle Orchestras hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Kirsten

  Jazz koncert Atlas 27.9.

  Hej Rune og Mette

  Kunne I tænke jer at gå med os til koncert med dette orkester Pierre Dørge & New Jungle Orchestra d.27. september i Atlas.

 2. Anders

  Du vil fortryde hvis du ikke

  Dette er modne mænd og en kvinde som ved hvad de laver – meget kompetent og død morsomt