The Sandmen koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Et band med historie er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester, hvis koncert på Tinderbox sidste sommer af musikmagasinet Gaffa blev kaldt “en intens seance”, tildelt fem stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester, som synes forynget og erfarent på en gang – The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

… Læs mere

 

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever for og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: “Det hårde, det smukke og det smadrede – på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm.”

Efter udgivelsen af deres seneste album, “Den Bedste Dag” (2014), udgiver bandet som indledning på det nye samarbejde med pladeselskabet Playground Music en 7” vinyl på Record Store Day den 22. april. Udgivelsen er en hyldest til inspirationskilderne Before og Joakim Thåstrøm, og samtidig en markering af punkens 40 års jubilæum.

Senere på året er bandet igen klar med spritnyt materiale, som ifølge orkestret for alvor og igen sætter kursen for bandets retning – ”godt og langt ud over kanten”, som de selv formulerer det.

Links
The Sandmen på Facebook
Peppermint B på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.