She's A Sailor koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er et sjældent set og internationalt snit over det nye danske pop-orkester She’s A Sailor.

… Læs mere

 

Debutsinglen “Beautiful” udkom i 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4.

Siden er fulgt flere singler og EP’en “Back From The Sky” med masser af airplay og rosende omtale som resultat.

She’s A Sailor er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Der er god vind i sejlene for She’s A Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg forklarer:

“I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.”

Således er She’s A Sailor også klar til at indtage verden iført iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af en trommeslager, en bassist og en trompetist.

Anmeldercitater
“Ambitiøst pop.” (Alex Nyborg Madsen)

“Back From The Sky is a completely delightful release to warm you on the cold nights.” (Nordic Music Review)

“Prøv engang IKKE at nynne med på Beautiful.” (Andrew Jensen, P4 Play)

You Work For Me Now
Den aarhusianske kvartet You Work For Me Now beskriver, med et glimt i øjet, deres musik som underspillet melodisk indie-rock eller “kedelig rock”. Og det er da rigtigt nok at det ikke gnistrer, støjer og stritter, men der nu god grund til at lægge ører til bandets debut-EP alligevel.

Links
She’s A Sailor på Facebook
You Work For Me Now på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.