The Attic Sleepers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den har været længe undervejs, men nu ligger det fast. “Transit” er titlen, og september 2017 er måneden, hvor den alternative folkduo The Attic Sleepers udsender deres debutalbum. Singleforløberen “Leopard”, der udkom 24. februar, røg direkte i høj rotation på DR P4, P6 Beat og blev placeret på barometerlisten på DR P3 i fire uger.

… Læs mere

 

Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer) lagde særdeles overbevisende fra land med debut-EP’en “Lanquin” for to år siden, der kastede singlen “Airport” af sig. Et nummer, som var årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger. 2016 bød ligeledes på intens koncertvirksomhed, der blandt andet inkluderede besøg på Roskilde Festival, Musik I Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival samt en Tysklandsturné.

En sådan medvind har en pris, og det var to udmattede venner, der måtte trække stikket efterfølgende i knap et år. Hvilket egentligt blot er et sundhedstegn og noget, der tjener til det bedste for projektet.

“Den ro, vi tidligere havde i musikken, var blevet en stressfaktor”. Derfor drog Barfod til Thailand/Cambodia og Knigge på roadtrip i det nordvestlige USA. ”Der var kommet for meget pres på og fokus på en masse praktiske ting, vi skulle forholde os til i bandet, som fjernede fokus fra musikken. Derfor måtte vi ligeledes fjerne os fra den og lave noget helt andet. Faktisk skrev vi slet ikke noget musik, mens vi var ude at rejse. Men selvfølgelig kunne vi jo begge mærke, at spillelysten og inspirationen kom igen, netop fordi man ikke blev konfronteret med bandet hele tiden. Da vi kom hjem og rykkede ud i nyt øvelokale sidste sommer, stod det klart, hvor meget vi elskede at være kreative sammen, og så tog albummet for alvor fart,” udtaler duoen.

“Transit” udkommer på Loftrum Records til september 2017, og The Attic Sleepers spiller to eksklusive koncerter for at markere udgivelsen. Blandt andet denne aften på Atlas.

Links
The Attic Sleepers på Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.