The Sexican koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

The Sexican byder indenfor i et rablende tonecirkus, hvor skarpe politiske tekster bliver fremført med en smittende livsglæde, iver og energi, som har gjort dem eftertragtede langt udover landets grænser. Nu vender de på deres sidste tour tilbage til Atlas.

… Læs mere

 

Kvintetten har siden starten i 2006 støt og roligt arbejdet sig frem til en position som landets mest markante world/rock-band. Musikken er en heftig blanding af balkan, klezmer, rock, punk og mexicansk mariachi, og der er ikke sparet på energiudladningerne. Koncerterne er overlegne demonstrationer af energiudladninger, der har gjort dem til et efterspurgt liveband og bragt dem rundt i verden på turné på legendariske spillesteder og nogle af de helt store internationale festivaler fra Mexico til Europa.

Fænomenet har i Europa og især i Mexico opnået kæmpe succes og tourplanen har senest talt nogle af de helt store internationale festivaler som Vive Latino (MX), Mundial (NL), World Village (FI) samt legendariske Sziget Festival (HU). The Sexican kan som kultorkester sammenlignes med Gogol Bordello, Tom Waits og Kaizers Orchestra med deres seje blanding af balkan, gypsy-punk og mariachi-musik, som musikmagasinet Gaffa beskriver det.

Herhjemme var de i 2011 nomineret til en DMA for deres debutalbum “The Summoning”. Bandet har siden lavet opfølgeren “Conscription”, der modtog fornemme anmeldelser i blandt andet Billboard, L.A. Weekly og den mexicanske udgave af Rolling Stone. Men nu slutter et succesfuldt ti-år med en sidste tour, der tæller Vestafrika, Skandinavien samt udvalgte festivaler i Europa og Mexico.

Piotr And The Imaginary Orchestar
Det dansk/boliviansk/tyske orkester byder dig indenfor i en verden af dans og rytmer. Som et omrejsende cirkus tager orkestret dig på tur gennem world-musikkens energiske og dansable genrer.

Med en en alsidig og unik lyd indhyller det syv mand store orkester publikum i et magisk tekstunivers, hvor sangenes ørehængende melodier krydses med vuggende rytmer og bombastiske blæsere.

I et globalt samfund, hvor folk rykker længere og længere væk fra hinanden, springer Piotr And The Imaginary Orchestar over mure og grænsebomme og hiver dig ind i en spiral af positive energier, hvor dans og mangfoldighed står øverst på plakaten.

PiotrAnd The Imaginary Orchestar er et sammensurium af skøre, forskellige personligheder. Der er dem, der tror, de er sjove, dem, der tror, de er klogere end alle andre og dem, der tror, de kan ramme den rigtige akkord. Gennem musikken mødes de på den globale markedsplads for at sprede fest og godt humør.

Links
The Sexicans hjemmeside
The Sexican på Facebook
The Sexican på YouTube
Piotr And The Imaginary Orchestar på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.