• Velvet Volume koncert Atlas VoxHall Aarhus
  • The Bowdashes koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Ovenpå en vellykket koncert på dette års Spot Festival offentliggør Velvet Volume deres efterårstour 2017, der blandt andet bringer dem tilbage til VoxHall.

… Læs mere

 

Gaffa tildelte bandet fem ud af seks stjerner for koncerten og skrev blandt andet følgende: “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.”

Den 19. maj udgiver bandet førstesinglen “Leap Into Heaven” fra deres kommende debutalbum, der udgives til efteråret.

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler – blandt andet sangene “I Think I Need You” og “Honey” – som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstrede for bandets livekoncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl årets koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum,” er blot nogle af de udtalelser, pressen har efterladt sig i kølvandet på koncerter med Velvet Volume.

The Bowdashes
Kvindelig urkraft og støvet ørken punk akkompagneret af lyden af insisterende trommer, dyb drone bas og hæse western guitarer – The Bowdashes er om nogen undergrundens nye gudinder. Den fremadstormende duo bestående af Linn Holm (vokal, guitar) og Nana Nørgaard (vokal, keys, autoharpe), der live har trommeslager Tim Hede med, har trods projektets unge alder allerede opnået prominent anerkendelse fra bl.a. 90’erne ikonerne Garbage, som de var support for ved deres koncerter i Danmark i efteråret 2016.

Links
Velvet Volume på Facebook
Velvet Volume på Instagram
The Bowdashes på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.