Atlas facade koncert Aarhus

Presse

Download billede

Download logo

Download pressemeddelelse

Atlas
Atlas åbnede første gang dørene for publikum i august 2010. Spillestedet præsenterer i vid udstrækning koncerter inden for genrerne jazz, rock og world og har en kapacitet på 350 publikummer.

På Atlas arbejdes der tæt sammen med frivillige arrangører og kultur-institutioner om programplanlægningen, der dog naturligvis også er styret af fondens egne musikalske prioriteringer.

Atlas er et topmoderne spillested med state of the art-udstyr, der sikrer den bedst tænkelige koncertoplevelse for både publikum og musikere. Hertil kommer, at vi naturligvis gør alt for at præsentere de fineste bands og kunstnere inden for de genrer, vi arbejder med.

I den praktiske ende fungerer det sådan, at man skal man være 18 år for at købe alkoholiske drikke i baren, men ung som gammel er naturligvis særdeles velkommen på Atlas.

Der gives ikke gratis adgang for pressen uden forudgående aftale, lige som fotografering på Atlas ikke er tilladt, med mindre der er indgået en aftale på forhånd. Der tilbydes ikke studierabat.