Historie

Fonden VoxHall
Fonden VoxHall blev oprindeligt etableret som Fonden Musikteatret i 1995, men skiftede navn til Fonden VoxHall i forbindelse med, at det tidligere Husets Musikteater i 1999 blev ombygget til det nuværende VoxHall. Fonden, der har stor glæde af sine cirka 40 frivillige ildsjæle, råder nu om dage over spillestederne Atlas og VoxHall, der begge rummer state of the art-udstyr og således er skræddersyede til at give de bedste betingelser for optimale koncert-oplevelser.

Atlas
Atlas er seneste skud på stammen og åbnede første gang dørene for publikum i august 2010. Spillestedet præsenterer i vid udstrækning koncerter inden for genrerne jazz, rock og world og har en kapacitet på 300 publikummer. På Atlas arbejdes der tæt sammen med eksterne arrangører og kultur-institutioner om programplanlægningen, der dog naturligvis samtidig er styret af fondens egne musikalske prioriteringer.

VoxHall
VoxHall har eksisteret siden 1999, men blev i 2009 omfattende udbygget, således at kapaciteten blev øget fra 500 til 700 publikummer. Det i forvejen særdeles anerkendte spillested blev således yderligere optimeret med en betragteligt udvidet balkon, en ny front og et mere praktisk indgangsparti. VoxHall samarbejder med såvel lokale som nationale kræfter med henblik på at præsentere de mest interessante bands og kunstnere fra ind- og udland.