Historie

Fonden VoxHall
Fonden VoxHall blev oprindeligt etableret som Fonden Musikteatret i 1995, men skiftede navn til Fonden VoxHall i forbindelse med, at det tidligere Husets Musikteater i 1999 blev ombygget til det nuværende VoxHall. Fonden, der har stor glæde af sine cirka 50 frivillige ildsjæle, råder nu om dage over spillestedet VoxHall, som rummer state of the art-udstyr og således er skræddersyede til at give de bedste betingelser for optimale koncert-oplevelser.

Atlas
Atlas var det nyeste af de to spillesteder og åbnede første gang dørene for publikum i sommeren 2010 og lukkede med udgangen af august 2021.

VoxHall
VoxHall har eksisteret siden 1999, men blev i 2009 omfattende udbygget, således at kapaciteten blev øget fra 500 til 700 publikummer. Det i forvejen særdeles anerkendte spillested blev således yderligere optimeret med en betragteligt udvidet balkon, en ny front og et mere praktisk indgangsparti. VoxHall samarbejder med såvel lokale som nationale kræfter med henblik på at præsentere de mest interessante bands og kunstnere fra ind- og udland.