COVID-19-retningslinjer

På Atlas & VoxHall følger vi naturligvis myndighedernes COVID-19-retningslinjer for sikker afholdelse af koncerter – vær i den forbindelse opmærksom på følgende:

  • Gyldigt coronapas skal fremvises ved ankomst.
  • Mundbind er påkrævet, når man ankommer, og når man færdes rundt i husene. Det må dog gerne tages af, når først man har sat sig for at se/høre den givne koncert.
  • Alle koncerter er siddekoncerter, og der skal være minimum én ledig stol mellem hver gruppe.
  • Atlas & VoxHall lukker ikke klokken 22 – det gælder blot vores barer.
  • Det er kun muligt at købe billetter i forsalg via vores hjemmeside.

Derudover opfordrer vi til, at man benytter sig af vores mange håndspritstationer rundt omkring i husene, og at man til hver en tid husker at holde afstand.

Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til koncert på Atlas eller VoxHall, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men blot orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden på Atlas eller VoxHall, når de kontakter dig.

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder. Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dette, vil vi underrette de personer, som har haft billetter til den pågældende koncert, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af.

I underretningen anbefaler og opfordrer vi koncertdeltagere til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation.