• Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
 • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
 • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
 • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen  lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Aarhus Koger er blevet til i et kreativt samarbejde med Magnified Eye-medlem Torben Egebjerg, der netop har stiftet pladeselskabet Osmium Records.

Når Fonden VoxHall den 19.-20. november 2015 åbner dørene til den første Roam The Streets-minifestival, AARHUS KOGER, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for hård rock.

… Læs mere

 

Fredag den 20. november
Magnified Eye
Double Space
The Silent Low
Green Orb

Magnified Eye
Siden 1999 har M​agnified Eye med deres lava-rock tordnet derudaf i den danske og europæiske rock-undergrund. Alt fra små klubber til store festivaler har været vidne til bandets riff-storm, psykedeliske atmosfære og melodiske hooks krydret med en sprød bluesy harpe. Magnified Eye​ er kendt som et intenst, energisk og medrivende live-band, og med mere end 150 livekoncerter i ind- og udland leveres den nærværende liveperformance knivskarpt. M​agnified Eye er defineret af en autentisk old-school crunchy 70’er-guitarlyd kombineret med en kompromisløs fremadstormende drivkraft. Herudover er det foreløbig blevet til to studiealbum, “The Last Sun” og “Transition”, og i 2015 vil deres tredje fuldlængde “The Virgin The Whore The Martyr” se dagens lys som en massiv manifestation af M​agnified Eye.

Double Space
Double Space destillerer essensen af genrerne sludge-metal, stener-doom og støjrock ind til deres egen krystalklare vision: uforlignelig episk ‘groove-rock’. Bandet står for et helt og aldeles ubarmhjertigt stormløb bestående af knusende power-riffs og stærke soli, og bandet ser sig aldrig tilbage.

The Silent Low
The Silent Low spiller en smittende og medrivende blanding af hardrock, blues, metal, stenerrock, alternativ rock og grunge – skabt og eksekveret uden så meget pis.

Green Orb
Green Orb blev dannet så sent som i 2014 af fire hoveder, der alle er kendt fra andre aarhusianske stenerrock og spacerock-bands. I den nye konstellation er fokus rettet mod tung og psykedelisk stenerrock – harmoniske guitarer og en såvel teknisk som hårdtslående rytmesektion giver hinanden modspil, og alle bandets numre tager gradvist til i intensitet, inden de store energier frigives; sommetider på en lettelsens måde, andre gange på en yderligt eskalerende facon. Green Orb er i skrivende stund i fuld gang med at skrive nye sange og forventer at udgive selv samme i nær fremtid.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte AARHUS KOGER-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 19. november. Den kan købes på festivalen og består af nye numre og numre, der ikke før er udgivet på vinyl.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf AARHUS KOGER er den første.

Links
Magnified Eye
Double Space
The Silent Low
Green Orb

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Lars H

  TSL for The win!

  Glæd jer til The Silent Low.
  De er så fokuserede og hårdtslående, men alligevel sympatiske som bare…
  Fed deal!