• Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
  • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
  • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus
  • Aarhus Koger koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen  lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Aarhus Koger er blevet til i et kreativt samarbejde med Magnified Eye-medlem Torben Egebjerg, der netop har stiftet pladeselskabet Osmium Records.

Når Fonden VoxHall den 19.-20. november 2015 åbner dørene til den første Roam The Streets-minifestival, AARHUS KOGER, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for hård rock.

… Læs mere

 

Torsdag den 19. november
Bersærk
Fusskalt
Drön
Stone Cadaver

Bersærk
Med rødderne dybt plantet i den jyske muld råber Bersærk sit publikum til live og fører dem tilbage til dengang, hvor en mand var en mand, en kvinde klar til kamp og bersærk var noget, man gik i fællesskab. Det musikalske univers er tungt, solidt og insisterende med den nordiske lyd som grundnerven. Den højeksplosive, dansksprogede stenerrock, der dominerer udtrykket i Bersærk, kalder på den indre ulv og giver publikum muligheden for at hyle i kor.

Fusskalt
Fusskalt udgøres af en håndfuld rutinerede musikere fra forskellige dele af den danske metal- og rockscene. Bandet spiller en tempofyldt blanding af stenerrock og ørkenrock uden slinger i valsen, der indbyder til at træde på speederen og bare drøne derudaf. Blandt bandets mere prominente inspirationskilder finder man bands som Mustasch, Red Fang, Monster Magnet, Clutch, Sasquatch, B.L.S. og Wo Fat.

Drön
De vestjyske referencer holder sig ikke tilbage i duoen Drön. Musikken er simpel, gold og rummer en hårdhed, som ikke ligger langt fra det vestjyske landskab. Efter længere tid med en række højenergiske og intense koncerter i Danmark udgav Drön i december 2013 deres første fysiske udspil i form af en 7-tommer-single. Musikken trækker på inspirationer fra 70’ernes britiske til 90’ernes grunge-scene og er skabt ud fra tesen om at få en dynamisk og hårdslående lyd ud af duo-formatet. Det tunge riff er i højsædet, når Drön laver en smeltedigel af forvrængede forstærkere, primal-sang, rungende kedler og snerrende bækkener.

Stone Cadaver
Stone Cadaver kombinerer 70’er-hardrock og tidlig heavy metal med elementer som eksempelvis doommetal og fremtryller på den måde en unik stenerrock-lyd, der befinder sig et sted mellem Kyuss, Electric Wizard og Black Sabbath. Stone Cadaver er en heksekedel af afstraffende langsomme grooves og forvrængede, iørefaldende og tempofyldte riff, der ikke mindst live i den grad gør indtryk på lytteren.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte AARHUS KOGER-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 19. november. Den kan købes på festivalen og består af nye numre og numre, der ikke før er udgivet på vinyl.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf AARHUS KOGER er den første.

Links
Bersærk
Fusskalt
Drön
Stone Cadaver

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.