Aarhus Reggae Festival koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Dette er billetten til Live Dancehall – der kan også købes partout-billetter og billetter til lørdagens Preserving Reggae.

Se det samlede Aarhus Reggae Festival-program hér.

Jam Link International præsenterer her for anden gang Aarhus Reggae Festival – to dage med roots reggae og dancehall.

… Læs mere

 

Jam Link International er i skrivende stund ved at få alle detaljerne på plads og bestræber sig på at gøre dette års festival endnu større og bedre. Bands og aktiviteter vil blive annonceret snarest.

Denne aften er Pharphar dog allerede på plads…

Pharphar
Producer og sanger Pharfar har de senere år været kendt for sit arbejde med partneren Fresh-I i musik-kollektivet Donkey Sound med artister som Wafande, Kaka, Dean Thompson og Shaka Loveless.

Som solo-artist har Pharfar opnået tredobbelt platin med “La’ Mig Rulle Dig”, der udkom på debut-EP’en fra 2014.

Pharfar er også kendt som en af de tre lyriske ophavsmænd bag Bikstok, med hvem han tilbage i 2006 vandt den prestigefyldte Danish Music Award for Årets Danske Hiphop-udgivelse med albummet “Over Stok Og Sten”. Ved samme lejlighed fik Pharfar også en statuette for sit producerarbejde på samme album.

For nylig udsendte Pharfar den spritnye EP “Kawasaki”, hvoraf tre af sangene ligger i rotation på P3 samt en række kommercielle radiostationer.

EP’en gik direkte i iTunes top 10, samme uge den blev udgivet.

Pharfar er desuden manden bag Natasjas succes og en vigtig frontfigur i markeringen af den danske reggae- og dancehall-kultur.

Udover Natasja har Pharfar produceret for adskillige danske og udenlandske artister – blandt andet Djosos Krost, Wafande, Shaka Loveless, Kaka, Dean Thompson, Jah Bobby, Cornstick, Sizzla, Jah Mason, Half Pint, Johnny Clarke, Horace Andy, Sugar Minott, Max Romeo, King Kong, Michael Rose, Junior Murvin og mange andre.

Links
Jam Link Internationals hjemmeside
Jam Link International på Twitter
Jam Link International på Facebook
Jam Link International på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.