• One Love Marley Band koncert VoxHall Aarhus
  • Pharphar koncert VoxHall Aarhus
  • Phil Watkis koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Dette er partoutbilletten til Aarhus Reggae Festival 2016 – der kan også købes billetter specifikt til fredagens Live Dancehall og lørdagens Preserving Reggae.

Jam Link International præsenterer her for anden gang Aarhus Reggae Festival – to dage med roots reggae og dancehall.

… Læs mere

 

Program – fredag den 23. september

Teen Splash feat.:
DJ DOC BLOM
DJ ARY
Live Performance
XPRS
JJ

Live dancehall feat.:
PHARFAR + ARTIST DIRECT FRA JAMAICA
MITCH
PEPPERY
KARAMANTI
SHELLY BELLY
MWAKENYA

Soundsystem & DJs
WMP FRA ODENSE
DJ RIDDIM FEX
DJ TIGER MOTH

Dance crews
VUVUZELLA FAMILY
SHELLY BELLY

Program – lørdag den 24. september

Acoustic Jam Outdoor Scene
KATINKA
CHOCO
ODETH
SUE

Preserving Reggae Liveband showcase
ONE LOVE MARLEY BAND
JAHCUB & THE CHOSEN ONES
LAPPA LUMA
PHIL WATKIS
SHELDON SENIOR
POPS JABU
KING KONG

Soundsystem & DJ
BOOYAKAHSOUND FEAT SELECTOR DR.LOVE & VANGAARD
TIGERMOTH COMBOVIBZ

Pharphar
Producer og sanger Pharfar har de senere år været kendt for sit arbejde med partneren Fresh-I i musik-kollektivet Donkey Sound med artister som Wafande, Kaka, Dean Thompson og Shaka Loveless.

Som solo-artist har Pharfar opnået tredobbelt platin med “La’ Mig Rulle Dig”, der udkom på debut-EP’en fra 2014.

Pharfar er også kendt som en af de tre lyriske ophavsmænd bag Bikstok, med hvem han tilbage i 2006 vandt den prestigefyldte Danish Music Award for Årets Danske Hiphop-udgivelse med albummet “Over Stok Og Sten”. Ved samme lejlighed fik Pharfar også en statuette for sit producerarbejde på samme album.

For nylig udsendte Pharfar den spritnye EP “Kawasaki”, hvoraf tre af sangene ligger i rotation på P3 samt en række kommercielle radiostationer.

EP’en gik direkte i iTunes top 10, samme uge den blev udgivet.

Pharfar er desuden manden bag Natasjas succes og en vigtig frontfigur i markeringen af den danske reggae- og dancehall-kultur.

Udover Natasja har Pharfar produceret for adskillige danske og udenlandske artister – blandt andet Djosos Krost, Wafande, Shaka Loveless, Kaka, Dean Thompson, Jah Bobby, Cornstick, Sizzla, Jah Mason, Half Pint, Johnny Clarke, Horace Andy, Sugar Minott, Max Romeo, King Kong, Michael Rose, Junior Murvin og mange andre.

One Love Marley Band
En hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots reggae.

Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt.

Garvede og rutinerede musikere – alle med kærlighed til den oprindelige reggae, laver Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Mia Kamla Marie Bluhm står i spidsen med sin stærke leadvocal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

One Love Marley Band søger det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. En sammensmeltningen til en pulserende enhed, en musikalsk meditation i et meningsfyldt tekstunivers. En kollektiv tilstedeværelse i et på en gang stillestående og vibrerende nu fyldt med energi, ro og plads til at svæve, til fordybelse og nærvær. Musik der kan samle og sprede gode budskaber. Det essentielle i reggaemusikkens univers.

Bob Marley kan sammenlignes med store friheds -og freds personligheder som Gandhi, John Lennon og Martin Luther King. Han er symbol på en politisk opråber, en åndelig vismand og et erfarende menneske. Bob Marleys stærke sangkatalog lever og fortjener opmærksomhed, og det er den klare vision for One Love Marley Band at bringe sangene og musikken ud på de store scener.

Phil Watkis
Han er fra det bakkede område ved St. Ann, Jamaica, fra det samme bjerg, som Bob Marley er fra. Reggae-musikeren med den sprudlende stemme. Nogle siger, han lyder som Luciano, Beres Hammond, Lucky Dube – andre siger Peter Tosh og Dennis Brown. Klar med sin guitar, første gang i Europa, hvor han optræder med sit Rebel Rock Band…. Glæd jer!

Links
Jam Link Internationals hjemmeside
Jam Link International på Twitter
Jam Link International på Facebook
Jam Link International på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.