• Aarhus Reggae Festival koncert VoxHall Aarhus
  • One Love Marley Band koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Dette er billetten til Preserving Reggae – der kan også købes partout-billetter og billetter til fredagens Live Dancehall.

Se det samlede Aarhus Reggae Festival-program hér.

Jam Link International præsenterer her for anden gang Aarhus Reggae Festival – to dage med roots reggae og dancehall.

… Læs mere

 

Jam Link International er i skrivende stund ved at få alle detaljerne på plads og bestræber sig på at gøre dette års festival endnu større og bedre. Bands og aktiviteter vil blive annonceret snarest.

Denne aften er One Love Marley Band og Phil Watkis dog allerede på plads…

One Love Marley Band
En hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots reggae.

Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt.

Garvede og rutinerede musikere – alle med kærlighed til den oprindelige reggae, laver Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Mia Kamla Marie Bluhm står i spidsen med sin stærke leadvocal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

One Love Marley Band søger det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. En sammensmeltningen til en pulserende enhed, en musikalsk meditation i et meningsfyldt tekstunivers. En kollektiv tilstedeværelse i et på en gang stillestående og vibrerende nu fyldt med energi, ro og plads til at svæve, til fordybelse og nærvær. Musik der kan samle og sprede gode budskaber. Det essentielle i reggaemusikkens univers.

Bob Marley kan sammenlignes med store friheds -og freds personligheder som Gandhi, John Lennon og Martin Luther King. Han er symbol på en politisk opråber, en åndelig vismand og et erfarende menneske. Bob Marleys stærke sangkatalog lever og fortjener opmærksomhed, og det er den klare vision for One Love Marley Band at bringe sangene og musikken ud på de store scener.

Phil Watkis
Han er fra det bakkede område ved St. Ann, Jamaica, fra det samme bjerg, som Bob Marley er fra. Reggae-musikeren med den sprudlende stemme. Nogle siger, han lyder som Luciano, Beres Hammond, Lucky Dube – andre siger Peter Tosh og Dennis Brown. Klar med sin guitar, første gang i Europa, hvor han optræder med sit Rebel Rock Band…. Glæd jer!

Links
Jam Link Internationals hjemmeside
Jam Link International på Twitter
Jam Link International på Facebook
Jam Link International på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.