AddisAbabaBand koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

AddisAbabaBand er et 12 mand stort energisk afrobeat/jazz-orkester fra Aarhus, der så sent som i november 2019 udgav et nyt album, “II”. Et album, der blev rost til skyerne og tilmed sikrede ensemblet flere priser. Denne aften vender orkestret tilbage til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Orkestret har skrevet, arrangeret og live-testet musikken og lagt vægt på at eksperimentere med den allerede etablerede Addis-lyd. Afrobeat á la Skandinavien!

Der er udvidet i genre-bredden, så bandet for alvor begynder at sætte en ny standard for, hvad der er muligt at gøre med en stor besætning, kærlighed til afrikansk musik og en nordisk sensibilitet!

Musikken er energisk og både umiddelbar og detaljeret. Med mange nye teksturer, som væver et komplekst rytmisk og harmonisk tæppe. Der er lagt vægt på replay-ability, og mange små komplimentære detaljer for nysgerrige lyttere at gå på opdagelse i. Alt sammen som sædvanlig utrolig velspillet og velproduceret. Med rødder i afro-traditionen, men med blikket rettet mod fremtidens musik.

AddisAbabaBand er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation. Forrest en skarp og sammentømret hornsektion som støttes af en superswingende bas/guitar/keys-gruppe og en bund af besnærende beats.

Line-up

Jens Peter Møller (bas)
Mikkel Govertz (guitar)
Martin Madsen (trommer)
Preben Kaels (percussion/violin/megafon)
Feike Van Der Woude (percussion)
Christian Dietrichsen (percussion)
Olaf Brinch (saxofon)
Simon Gorm Eskildsen (orgel/synth)
Jesper Rasmussen (guitar)
Christian Tscherning (trombone)
Marco Dania (saxofon/fløjte)
Scott Christian Westh (trompet)

Links

AddisAbabaBand på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.