ADHD koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er bands, som på hvert nyt album træder ud i ukendt terræn. Og så er der andre, hvis udvikling er en pålidelig og konsekvent udvidelse af deres udtryk. Sidstnævnte passer på det islandske band ADHD, der denne aften gæster Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Det er stort set umuligt at beskrive deres koncerter ud fra traditionelle musik-parametre. En optræden af disse fire vikinger er altid et altomfavnende ritual, en magisk eliksir af besværgelses-dans og et natur-fænomen. Når keyboardspiller Thómas Jónsson, guitarist og bassist Ómar Gudjónsson, saxofonist Óskar Gudjónsson og trommeslager Magnús Trygvason Eliassen indtager scenen, får det almindelige dødelige europæer-publikum som minimum en svag idé om, hvordan det islandske folk i århundreder har været i stand til at overleve de lange og kolde vintre. De skaber simpelthen deres energi ud af dem selv.

Denne utøjlede strøm af menneskelige vibrationer, der tilsidesætter alle genre-perimetre og fascinerer såvel jazz- som rock-fans og ravere, følger et ældgammelt menneskeligt begær, hvis ikke-verbale impuls er ældre end alle sprog, men på samme tid helt og aldeles har rødder i nutiden. Omfanget af kosmos og tidens uendelighed kulminerer i denne totalmusik-happening, der også dyrker en dybtgående mystik af fri fantasi og en utrættelig konfrontation med nutidige problemer.

Gesamtkunstwerket ADHD er vanskelig at indfange med ord. Denne sublime tidløshed i nuet skal opleves.

Links
ADHD’s hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.