Afion koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten er desværre aflyst. Købte billetter refunderes automatisk.

Kroatiske Afion er inspireret af traditionel musik fra Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien og Makedonien, som de formidler med egne, originale fortolkninger og kompositioner. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Afion har spillet flere end 500 koncerter i Kroatien og rundt omkring i Europa. De har spillet på et væld af spillesteder, men også på en lang række store festivaler som eksempelvis Bingsjöstämman, Shetland Folk Festival, INmusic Festival, Adriatico Mediterraneo, Ohrid Balkan Square Festival og Ex-Yu Rock. En turné-virksomhed, der har sikret bandet en regulær kultstatus og en stor fanskare. J. Bousfield fra Rough Guide To Croatia skriver om bandets live-udtryk, at de har en “akustisk lyd fremført med energien fra et rock ‘n’ roll-band”. Et udtryk, der får publikum til både at danse, grine og græde. Begge gruppens album, “Afion” (2006) og “Čudni Svati” (2008), blev nomineret til den kroatiske musikpris Porin.

Medlemmerne af Afion er involveret i forskellige musikprojekter og samarbejder med en masse andre musikere. De underviser i musik og afholder musik-workshops ud fra idéen om, at hvis musik skal holdes i live, så skal den også deles. Efter adskillige års pause er de nu tilbage – mere modne og med stor appetit på igen at optræde og endda med nyt materiale. Et nyt album er i støbeskeen, og førstesinglen “Urodile žute Kruške” repræsenterer fint, hvad der er i vente.

Line-up

Lidija Dokuzović – vokal
Aleksandar Jovevski – kaval (fløjte)
Josip Mazić – bas
Danijel Maoduš – guitar
Nenad Kovačić – percussion, vokal

Links

Afion på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.