Leroy Jones koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Arrangeret af Aarhus Jazz Orchestra.

Aarhus Jazz Orchestra, et af Europas førende bigbands, har samlet et stjernehold til en koncert, hvor musikken og den ukuelige lyst til fest og glæde fra New Orleans fejres med et sandt festfyrværkeri.

… Læs mere

 

Leroy Jones er en af de mest fremtrædende trompetister i USA og er indbegrebet af New Orleans-traditionen. En international stjerne i jazzens superliga.

Mads Mathias lyser på den danske jazzhimmel med sin dejlige vokal og er den førende fortolker af New Orleans-genren i Danmark. Den prisvindende og anmelderroste danske artist vil på denne stjernebesatte aften sammen med Aarhus Jazz Orchestra give publikum noget af det ypperste, som dansk jazz kan præstere.

Signe Juhl er et af de store talenter på den danske jazzscene som blev “opdaget” af Nikolaj Bentzon, som straks udgav et album i samarbejde med hende, “Signe Juhl With Nikolaj Bentzon Trio – Silvertounged”. Hendes stemme er flydende, let og elegant med en sødme og sikkerhed, som har imponeret anmeldere og jazzelskere i ind- og udland.

Links
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Leroy Jones’ hjemmeside
Mads Mathias’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Henrik Bisgaard

  Jazz Love

  Vil du med?
  Kh Henrik

 2. Mie Elsborg

  Danmarks skønneste jazzvokaler

  Jeg har slet ikke ord for, hvor fantastisk det vil blive at opleve både Signe og Mads til én og samme koncert………og så med AJO :-)