• Aksglæde koncert Atlas Aarhus
  • Soon koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

22. februar: Vi har fanget Jacob Aksglæde til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Bag kunstnernavnet Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i år har taget et nyt og friskt band med på landevejen, hvor de har imponeret over sommeren. Nu annonceres det, at Aksglæde kun spiller to eksklusive koncerter i intime rammer til foråret.

… Læs mere

 

Publikum kan forvente sig en koncert med kvalitetspop indrammet af Aksglædes ærlige og reflekterende tekstunivers, hvor man kan høre inspiration fra forbilleder som både C.V. Jørgensen, Thomas Helmig og Marie Key.

Med sommerkoncerter på blandt andet Musik I Lejet og Nemoland har Aksglæde for alvor cementeret, at han hører til i den stærkeste liga for dansksproget musik. Hans netop udgivne single “PromilleRomantikken”, der røg direkte ind på DRs radiokanaler, varsler en ny periode for den unge historiefortæller, der udover to udvalgte koncerter i København og Aarhus, forventes at præsentere mere nyt materiale meget snart.

Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs “Lille Taarbæktøs” og “Fantomfølelser”. Førstnævnte er netop blevet optaget i Sangbogen, mens “Fantomfølelser” for alvor satte Aksglæde på danmarkskortet som sangskriver og gjorde ham til en af P6 Beats mest elskede artister.

Sidste år var hans sang “Næste Sommer” én af de flittigst spillede på Danmarks Radios P4-kanaler.

Aksglæde har før været på to danmarksturneer, der begge blev anmeldt med meget rosende ord.

Interview med Jacob Aksglæde
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente en energisk koncert med masser af kærlighed og dansable sange. Bandet og jeg har tænkt os at komme helt tæt på publikum. Måske får de endda et lille kys, haha.”

Hvad har du med af merch?
“Jeg har min splinternye vinyl med. Det er en dobbelt-vinyl med min forrige EP, ”Fortrudte Fortielser”, på side B og min nye EP, ”Hvorfor Kom Du Overhovedet?”, på side A. Der er desuden en plakat inde i vinylen.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det skifter heldigvis meget. Fortiden nyder jeg at spille “Fantomfølelser”, fordi publikum er rigtig gode til at skråle med. Sangen bliver meget større, når folk kan teksten. Så kan jeg høre, at teksten betyder noget for publikum, og at de hver især har deres egen forståelse og film kørende inde i hovedet – og det er jo en kæmpe ting for mig.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Mine seneste koncerter var meget svedige – og det er jo godt! Det var en brandvarm sommer, og vi gav den alt, hvad den kunne trække, så allerede halvvejs var vi godt dryppende, haha. Jeg er sikker på, at vi kan gentage det i Aarhus – men det kræver selvfølgelig hjælp fra et oplagt publikum! Det er jeg dog ikke i tvivl om, at Aarhus kan diske op med. Aarhus er og bliver den by, hvor jeg har haft de bedste koncerter, fordi publikum er 100 procent tilstede og på.”

Soon
Soon er en soul-influeret pop-duo af producer Andreas Wilson & sanger August Fogh. Deres inderlige og dragende sangskrivning drives frem af de karakteristiske og pulserende produktioner og sender både lytteren mod sene nætter og eftertænksomme dage.

Links
Aksglæde på Facebook
Soon på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.