Aksglæde koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bag kunstnernavnet Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i år har taget et nyt og friskt band med på landevejen, hvor de har imponeret over sommeren. Nu annonceres det, at Aksglæde kun spiller to eksklusive koncerter i intime rammer til foråret.

… Læs mere

 

Publikum kan forvente sig en koncert med kvalitetspop indrammet af Aksglædes ærlige og reflekterende tekstunivers, hvor man kan høre inspiration fra forbilleder som både C.V. Jørgensen, Thomas Helmig og Marie Key.

Med sommerkoncerter på blandt andet Musik I Lejet og Nemoland har Aksglæde for alvor cementeret, at han hører til i den stærkeste liga for dansksproget musik. Hans netop udgivne single “PromilleRomantikken”, der røg direkte ind på DRs radiokanaler, varsler en ny periode for den unge historiefortæller, der udover to udvalgte koncerter i København og Aarhus, forventes at præsentere mere nyt materiale meget snart.

Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs “Lille Taarbæktøs” og “Fantomfølelser”. Førstnævnte er netop blevet optaget i Sangbogen, mens “Fantomfølelser” for alvor satte Aksglæde på danmarkskortet som sangskriver og gjorde ham til en af P6 Beats mest elskede artister.

Sidste år var hans sang “Næste Sommer” én af de flittigst spillede på Danmarks Radios P4-kanaler.

Aksglæde har før været på to danmarksturneer, der begge blev anmeldt med meget rosende ord.

Links
Aksglæde på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.