Alexander Oscar koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Alexander Oscar har blot udgivet tre singler, men har allerede opnået imponerende resultater og markeret sig som én af morgendagens helt store stjerner på den danske musikscene. Aarhusianske Alexander Oscar har haft en travl sommer. For blot to måneder siden blev han student, og over sommeren har han optrådt på blandt andet Spot festival, Wonderfestiwall og Smukfest foruden et par tv-shows. Alexander Oscar har opnået mere, end de fleste 20-årige musikere tør drømme om, og de flotte resultater bygger på blot to singler – “Ocean View” fra 2017 og “Number” fra februar i år, der i en lang periode var det mest spillede danske nummer i radioen, har mere en 15 millioner streams, gået guld i Danmark og lå nummer ét på den danske Shazam-hitliste. Også uden for landets grænser, er der bud efter det unge stjerneskud, blandt andet Epic Records, i Tyskland og Columbia i Frankrig.

… Læs mere

 

Den 31. august udgav Alexander Oscar sin tredje single, “Coffee Table”, der ligesom forgængerne handler om den svære kærlighed: “”Coffee Table” handler om et forhold, der ikke er sundt for nogen af parterne, og som man godt ved, man ikke burde være i. Selvom man skændes, ender man alligevel altid med at have makeup-sex, så det bliver en ond cirkel, man ikke kan bryde ud af, fordi ingen af parterne tør tage skridtet og gå fra hinanden,” siger Alexander Oscar om singlen.

Med fire stjerner fra Gaffa vidnede hans optræden på Spot 2018 om en sand popstjerne med international lyd. Alexanders stærke vokal og charme tager publikum med storm, når hans fængende sangtekster strømmer ud over scenekanten.

Alexander Oscar er for nyligt flyttet fra hjembyen Aarhus til København for at fokusere 100 procent på musikken.

Links
Alexander Oscar på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.