Alt Er Ego koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Dette er en almindelig aftenkoncert. Alt Er Ego spiller samme dag om eftermiddagen en børnekoncert – billetter til denne koncert kan købes hér.

7. november: Vi har fanget Niclas Knudsen til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Bemærk II: På grund af albumforsinkelse er vores to koncerter med Alt Er Ego flyttet fra den 18. maj til 24. november. Vi beklager eventuelle ulejligheder, dette måtte medføre.

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones. Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind- og udland igennem de sidste 12 år. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets Bedste World Track” med nummeret ”Niafunke”. Han har fået disse ord med fra anmelderne:

“Når Niclas Knudsen placerer sig bag sin guitar, er det sjældent, der ikke opstår magi.” (Bjarke Nielsen, Kultunaut)

“Niclas Knudsens guitarspil er på en gang iørefaldende, flabet og grænsesøgende.” (Henrik Palle, Politiken)

“Alle de traditioner og tråde har han – tilsyneladende helt ubesværet – formået at samle på Guitar Inferno. Og dermed har han skabt et forrygende, medrivende og perspektiverende album.” (Ivan Rod, Gaffa)

Alt Er Ego er det nyeste projekt fra Knudsens hånd. Historier, som har hobet sig op i tidens løb, får nu luft under vingerne. En håndfuld nye sange ser dagens lys. Rastløse rytmer fra amerikansk folklore blandes med vemodige nordiske toner og fortæller historier om tiden, der svinder og lader én tilbage med støvede minder. Forløsende afrobeat og intense indiske ragaer blandes, når skyggerne bliver lange og bladene på vejen mange og op af den store gryde lyder en ubestemmelig og medrivende musik.

Med sig har han nogle yderst kompetente herrer:

Niclas Knudsen: Guitar og vokal (Ibrahim Electric)
Dan Hemmer: Keyboards (Steve Gadd)
Jakob Falgren: Bas (Trentemøller)
Mads Andersen: Trommer (Marie Key)

Interview med Niclas Knudsen

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“De kan forvente en rejse henover kontinenterne: Indiske ragaer, amerikansk folklore, brasilianske rytmer og afrobeat bliver blandet med dansk visetradition og en hel masse mere, spillet af fire yderst kompetente musikere.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Der er helt nye numre, som er lige til at græde og grine af!”

Hvad har du med af merch?
“Jeg har den nye LP/CD.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det er svært at sige, men “Guitarsang” er et godt bud.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Folk har været rigtig glade. De er først blevet overrasket, så draget og til sidst er det hele gået op i en højere enhed.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
Det her interview ville jeg lige lytte til.”

Links
Niclas Knudsens hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.