Om koncerten

Amerikanske Amen Dunes alias Damon McMahon spiller atmosfærisk og dog øjeblikkeligt iørefaldende alternativ pop spundet om lofi, folk, psykedeliske elementer og klassisk sanger/sangskriver-æstetik.

… Læs mere

 

Om Amen Dunes
Damon McMahon albumdebuterede som Amen Dunes med “D.I.A.” i 2009 – et værk, der kastede særdeles lovprisende anmeldelser af sig, og som sikrede stribevis af koncert-jobs i både USA og Europa. I 2010 fulgte den nedbarberede ep “Murder Dull Mind”, mens det året efter gjaldt det mangefacetterede album “Through Donkey Jaw” – i kølvandet på disse udgivelser, der stemningsmæssigt favner henholdsvis sommerens lys og vinterens mørke, drog McMahon atter ud på landevejene for at præsentere sin musik i levende live. Det meste af 2013 brugte manden på sit hidtil suverænt mest ambitiøse album – “Love” (2014), der blev til i samarbejde med Jordi Wheeler (guitar og klaver) og Parker Kindred (trommer), og som tæller prominente gæster i form af Elias Bender Rønnenfelt fra Iceage, Colin Stetson og diverse Godspeed You! Black Emperor-medlemmer.

Beslægtede navne
Angel Olsen
Woods
Wooden Wand
Crystal Stilts
Spacemen 3
Roky Erickson
Death In June
Jandek
Syd Barrett

Anmeldercitater
“This could be the biggest revelation of the lot. It simply does not get any better than Love.” (MusicOMH.com, 2014)

“It’s a masterclass in formal brilliance meeting dogged idiosyncrasy on equal footing.” (Tiny Mix Tape, 2014)

Om Ryley Walker
Ryley Walker er lyden af Tim Buckley i sit mest poppede og tilgængelige univers. Canadieren Ryley Walker har de sidste par år løsrevet sig fra noise-miljøet i Canada for at hengive sig helt til de folk-rockede hymner. Han spillede på Roskilde Festival og udgav debutalbummet “All Kinds of You” i år – et album, som byder på spektakulært fingerspil, melodiøse jazz-elementer og mandens karakteristiske fløjlsbløde vokal. En virkelig solid og lyttevenlig debut.

Links
Amen Dunes på Facebook
Amen Dunes på Twitter
Several Things på Facebook
Several Things på SoundCloud
Ryley Walker på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.