• Amon Amarth koncert Aarhus Congress Center Aarhus
  • Arch Enemy koncert VoxHall Aarhus
  • Hypocrisy koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Svenskerne kommer!! Forbered dig på den svenske invasion! Sveriges heavy metal-krigsherrer Amon Amarth, sætter kurs mod de europæiske kyster til november og december og hærger kontinentet med deres største og mest ambitiøse must-see-produktion til dato!

Det er ikke for ingenting, at Amon Amarth er én af de allerstørste institutioner inden for vikingemetal. Frontmand Johan Heggs afgrundsdybe growl kombineret med bandets knogleknusende hårde lyd skaber metal af allerhøjeste klasse, som med en melodisk tilgang til genren også er præget af komplekse og meget musikalske lytteoplevelser. Bandet har for nyligt udgivet albummet “Berserker” (det 11. af slagsen), der har markeret sig internationalt blandt andet med en førsteplads på den tyske og schweiziske albumliste. Endnu et bevis på at metallen lever i bedste velgående.

Vi er stolte over at kunne byde de vilde svenske vikinger velkommen tilbage til Danmark – nu med et show i Aarhus. Bandet er garanter for koncerter med maksimal underholdningsværdi, så det kommer ikke til at gå stille af sig, når øllet flyder og metallen spiller midt i december. Special guests vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Line-up

Johan Hegg – vokal
Ted Lundström – bas
Johan Söderberg – guitar
Olavi Mikkonen – guitar
Jocke Wallgren – trommer

Links

Amon Amarths hjemmeside
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Arch Enemys hjemmeside
Hypocrisys hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.