Ankerstjerne koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Ankerstjerne tager på turné med sit imponerende bagkatalog.

Han har flere år i streg været den mest spillede komponist i dansk radio og er blevet hædret med flere DMA-statuetter. Til marts tager Ankerstjerne igen på turné, hvor man vil kunne opleve den populære sangskriver i landets fire største byer med en blanding af hiphop, skarpe tekster, stærke popnumre og historiefortælling.

… Læs mere

 

Ankerstjerne har siden sit gennembrud givet os hits som “Mit Navn I Lys”, “Lille Hjerte”, “Vent Og Se”, “Tag Hvad Du Vil”, “Nattog” og “1000 år”.

I september sidste år udgav Ankerstjerne EP’en “Rapper”, der indeholder seks skarpskårne sange. Den blev nomineret til GAFFA Prisen og fik blandt andet fire stjerner af selvsamme magasin. EP’en er en hyldest til den hiphop, som sangeren har elsket, siden han var helt lille, og som har været med til at forme ham som kunstner.

Ankerstjerne er en fremragende historiefortæller, der formår at gøre sine tekster både personlige og vedkommende, alt imens han pakker dem ind i bundsolidt musikalsk håndværk. Således har han imponeret anmeldere og publikum i årevis. Foruden sin egen karriere har Ankerstjerne haft stor succes med at skrive sange sammen med flere af hans gode venner – heriblandt Rasmus Seebach og Burhan G.

Han er på vej med ny musik – glæd jer til både det og de kommende koncerter.

Chris Burton
Oplev det unge musikalske stjerneskud Chris Burton. Han er et naturtalent, der i en alder af kun 14 år allerede har skrevet og produceret sine egne sange, som han leverer med en imponerende sangstemme. Hans unge charme og musikalske spændvidde vidner om et kæmpe potentiale til at blive den næste store sangstjerne.

Links
Ankerstjerne på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.