Anna Calvi koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

21. september: Koncerten er desværre aflyst – vi har således modtaget følgende melding fra Anna Calvi: “Dear fans in Scandinavia. Due to unforeseen logistical problems out of my control, I am disappointed to say that I will not be able to make Scandinavia on this tour. I will do my absolute best to be back as soon as I can. All tickets will be refunded at the ticket seller. Anna.” Købte billetter refunderes automatisk.

Engelske Anna Calvi kreerer mørk og stemningsfuld pop/rock af den alternative slags og topper selv samme med en dramatisk og dragende vokal.

… Læs mere

 

Anna Calvi blev født i London i 1980 og begyndte allerede som seks-årig at spille violin og som otte-årig at spille guitar. To instrumenter, som hun alle årene har holdt fast i – således færdiggjorde hun i 2003 en uddannelse i musik på University of Southampton, hvor fokus var på netop violin og guitar. Efter endt uddannelse underviste hun i en årrække i guitarspil – simpelthen for at finansiere sin egen musikkarriere. I 2011 albumdebuterede hun med en selvbetitlet plade, der øjeblikkeligt kastede et væld af flotte anmeldelser af sig, og som siden sikrede hende den prestigiøse European Border Breakers Award. Herudover blev hun nomineret til den ligeledes eftertragtede Mercury Prize, lige som hun til Brit Awards 2012 blev nomineret i kategorien British Breakthrough Act. I 2013 fulgte toeren “One Breath”, der ligeledes indbragte hende en Mercury Prize-nominering, og året efter landede EP’en “Strange Weather”, som udelukkende bestod af coverversioner af andres sange. Så sent som sidste år skrev hun musikken til operaen “The Sandman”, og til august udkommer hendes tredje studiealbum, “Hunter”. Calvi betragtes som en regulær guitar-virtuos og er ikke mindst live kendt for at være et ekstremt intenst bekendtskab.

Beslægtede navne
Cat Power
PJ Harvey
Bat For Lashes
Laura Marling
St. Vincent
Marianne Faithfull
Joan As Police Woman

Links
Anna Calvis hjemmeside
Facebook
Twitter
SoundCloud
YouTube
Instagram
Tumblr
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.