Annisette Trio koncert Skt. Lukas Kirke Aarhus

Om koncerten

5. december: Det er med stor beklagelse, at vi må rykke den planlagte koncert i Skt. Lukas Kirke i Aarhus på grund af en forkølelse, der har sat sig på stemmen. I lørdags mistede Annisette stemmen i tredje nummer ved koncerten i Christianskirken i København, og stemmen er altså fortsat ikke kommet tilbage. Annisette beklager mange gange og har til det sidste håbet på, at det kunne lade sig gøre at gennemføre aftenens koncert, men det lader sig ikke gøre. Derfor har vi fundet en ny dato – nemlig fredag den 7. april 2017. De købte billetter kan anvendes på den nye dato, men kan også refunderes om ønsket. Kontakt Billetten på info@billetten.dk eller telefonnummer 70 20 20 96 frem til og med den 19. december 2016, hvis billetten skal refunderes. Vi beklager ulejligheden – men håber, vi ses i april.

Koncerten finder sted i Skt. Lukas Kirke i Aarhus.

Annisette tager atter på turné med sin trio Homeless Love og slår i den forbindelse endnu et smut omkring Skt. Lukas Kirke, hvor hun også i 2015 leverede en smuk december-koncert.

… Læs mere

 

Her tager hun sammen med publikum af sted på en musikalsk rejse og er kun i samspil med to musikere – Frank Hasselstrøm (Catbird m.fl.) på klaver og trombone og Las Nissen (Dissing & Las m.fl.) på guitar.

“Jeg elsker det enkle udtryk, hvor musikkens sjæl bliver tydelig. Hver en tone kan udfoldes og røre og åbne noget, der ligger gemt dybt i os alle, hvor livskraft får en klar betydning. Jeg tror, det er nødvendigt, at vi i en barbarisk og krigerisk tid som den, vi oplever lige nu, kan formidle den manglende omsorg og kærlighed til livet og være med til at åbne for den styrke, der skal til for at skabe en forandring,” siger Annisette.

Annisette har med sit legendariske band fyldt de store koncerthuse siden 1967, men har kun få gange taget den musikalske rejse ad de små sideveje. Vi inviterer jer med på denne rejse og garanterer for en aften, der ikke bliver glemt.

Links
Annisette Trio på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.