Anya koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den dansk-amerikanske sangerinde Anya forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderroste EP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need To Know” blev spillet flittigt i radioen. Anya blev kaldt ”Danmarks nye R&B-håb” og vandt blandt andet Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming.

… Læs mere

 

Efter den eksplosive start på karrieren har Anya siden fulgt op med stærke singler som “Doorstep”, “Break Up Battle” og “Overrun” og har flere gange været P3s Uundgåelige. Med en perlerække af singler strøet over de seneste par år har Anya altså for længst levet op til hypen og etableret sig som en cementeret artist på den danske R&B-scene.

Den 28-årige sangerinde er kendt for sin indlevelse på scenen og har spillet adskillige udsolgte koncerter i København. Efter at have spillet support for Thomas Helmig på hans udsolgte arena-turné er Anya og hendes band i absolut topform.

Med starten på det nye år går Anya nye, mere poppede veje, end hvad hun hidtil har budt på, og den nye stil kulminerer med udgivelsen af sangerindens debutalbum i anden halvdel af 2018.

“Jeg har arbejdet på det her album i flere år nu og har arbejdet intensivt på at samle alle trådene. Musikken er stadig inderlig og ærlig, men den er blevet mere legesyg og energisk. Jeg har uendelig kærlighed til de nye sange, og jeg føler, at jeg endelig har omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig.”

Links
Anya på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.