• Artigeardit koncert Atlas Aarhus
  • Josva koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

Det 22-årige urban-navn Artigeardit udsendte i 2018 sit debutalbum “Vildedage”. Siden har han både spillet på et udsolgt Lille Vega og udsendt “2.0 EP” samt den hårdtslående single “Joggingsæt”. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Ungdomspoeten Artigeardit mener, at den seneste udgivelse, “2.0 EP”, blot er en forsmag på en ny og opgraderet version af ham selv. Han fortæller også, at han slet ikke er færdig med at udgive musik for i år. Den nyeste single “Joggingsæt” er en hårdtslående sang, som har sat sig i publikums bevidsthed hurtigere end nogensinde. Både til koncerter, på streamingtjenester samt på rotation på DR P3. Kort sagt så er Artigeardit både lyrisk, poetisk og musikalsk én af de mest spændende stemmer på den danske urban-scene lige nu.

I påskeferien tog Artigeardit på fællesturné med Lord Siva og FRAADS. Her besøgte de København, Aarhus, Aalborg og Odense. Publikum fik en koncertrække med nogle af Danmarks mest talentfulde urbane artister, som alle har noget særlig på hjerte og repræsenterer den nye lyd på den urbane scene.

Artigeardit ramte også Spot Festival, og Gaffa kvitterede med seks stjerner: ”Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hiphoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F. Jeg er dybt imponeret over Artigeardits stadigt groende karakter.”

Tilbage i september måned 2018 udsolgte Artigeardit sit første headliner show i København, da han spillede på Vegas Ideal Bar. Tre måneder senere spillede han ekstrakoncert for et udsolgt Lille Vega. Til sommer er han annonceret til Roskilde Festival, Musik i Lejet, Smukfest og Alive Festival.

Links

Artigeardit på Facebook
Josva på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.