Om koncerten

The Asteroids Galaxy Tour spiller en svimlende og sveddryppende blanding af 60’er-inspireret psykedelisk pop, rock, soul, disco og funk og har i Mette Lindberg en sensuel stemme og yderst karismatisk frontkvinde.

… Læs mere

 

Om The Asteroids Galaxy Tour
The Asteroids Galaxy Tour blev dannet i 2007 af sangerinden Mette Lindberg og multi-instrumentalisten Lars Iversen og udgav i 2009 debutalbummet “Fruit”, der ikke bare fik masser af anmelder-roser, men også banede vejen til det store udland. Særligt superhittene “Around The Bend”, der blev brugt i en Apple-reklame, og “The Golden Age”, der slog et slag for Heineken, var med til at sikre stor international bevågenhed, og ikke mindst i USA fik man øjnene op for bandet – blandt andet også fordi flere tv-serier benyttede sig af gruppens musik. Også en turné med Katy Perry var med til at slå The Asteroids Galaxy Tours navn fast som et, man i den grad kunne regne med. Det blev til heftig turné-virksomhed, inden bandet helligede sig arbejdet med album nummer to, “Out Of Frequency”, der udkom i 2012 og nok en gang reddede The Asteroids Galaxy Tour pæne hitliste-placeringer – blandt andet takket være hittet “Heart Attack”. I skrivende stund arbejder bandet på dets tredje album.

Beslægtede navne
The Ting Tings
Oh Land
Saint Etienne
Sly Stone

Anmeldercitater
“For the most part, Out of Frequency is a joyous and effortlessly vivacious slice of Scandinavian pop which yet again brings a refreshing, childlike quality to the ’60s retro table.” (All Music Guide, 2012)

“Der er altså ikke noget at sige til, at det går godt for The Asteroids Galaxy Tour i det store udland, for deres forfriskende om end bagudskuende halvpsykedeliske og sleazy luksus-pop er næsten umulig ikke at blive glad af at lytte til.” (Gaffa, 2012)

“I et fantasipræget og blæserfyldt univers har man vitterligt lyst til at være bedste venner med bandet, som stadig laver funky og rocket pop med masser af hitpotentiale og internationalt snit.” (Soundvenue, 2012)

Links
The Asteroids Galaxy Tours hjemmeside
The Asteroids Galaxy Tour på Facebook
The Asteroids Galaxy Tour på Twitter
The Asteroids Galaxy Tour på Instagram
The Asteroids Galaxy Tour på YouTube
The Asteroids Galaxy Tour på Flickr

4 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Cille Mortensen

  sniklus@hotmail.com

  Hvis man vil have fest og farver i et fantastisk-psykelisk pop-univers er dette den rette koncert at tage til. Paillet hotpants, lyserøde solbriller og svedige rytmer gør at Asteroids Galaxy Tour er et kig værd! Jeg ELSKER energien og det ukomplicerede – det er befriende i en verden der bliver mere og mere kompleks! Push the envelope, Wild child, come on :-)

 2. henrik fabricius

  TAG PÅ TOUR I GALAXY LAND

  KAN VARMT ANBEFALE EN KONCERT MED THE ASTEROIDS GALAXY TOUR

 3. mailtilsoren@gmail.com

  Festlig plasticpop!

  Tag spraglet tøj, godt humør og danseskoene på – glem hjernen derhjemme og lad dig forføre på en galaktisk rejse til den energiske, funky plasticasteroide :-)

 4. Søren Laursen - mailtilsoren@gmail.com

  Plasticpop galore

  Tak de intergalaktiske dansesko på og lad hjernen blive hjemme – tag med på en farverig, funky rejse i en glitrende galakse med Asteroids Galaxy Tour som guides!

Vis flere anbefalinger