• Astronaut koncert Atlas Aarhus
  • Pony Marshall koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Denne aften giver Astronaut koncert på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Bandet spillede i april et udsolgt Radar i Aarhus, hvor Gaffa var ude med fem stjerner og skrev: “Det var toner, der rørte ind i sjælen og nogle, man huskede, da man gik fra Radar og kiggede op i den mørke stjernehimmel efter en vild koncertoplevelse […] Astronaut fik virkelig vist, hvordan de både rummer at formidle det tunge mørke og det varme lys videre på fineste vis.”

Astronaut har opbygget et ry for at levere ekstraordinære og opløftende live-oplevelser, og denne aften bliver ingen undtagelse.

Debutalbummet “Silence One” har været to år undervejs og er skabt i et tæt samarbejde med den amerikanske producer Claudius Mittendorfer. Han har arbejdet med navne som Interpol, Franz Ferdinand, Muse og Arctic Monkeys. Arbejdet med albummet ledte bandet rundt i flere forskellige studier rundt omkring i verden. Fra Lydhavnen i Aarhus til Mittendorfers eget studie på Manhattan samt det legendariske British Grove Studios i London, der er ejet af Mark Knopfler.

I mediernes søgelys

Efter at have mødt hinanden i miljøet omkring konservatoriet i Aarhus fangede Astronaut hurtigt mediernes søgelys. Ikke mindst takket være deres fandenivoldske liveoptrædender og længselsfulde sangunivers. Carsten Holm, P6, har kaldt dem for “modige, røddraperede og repræsentanter for den romantiske del af rocken”. Inden albumudgivelsen har man kunnet opleve bandet til en række koncerter. Blandt andet på Smukfest, ARoS, Spot Festival, Bremen Teater og Eurosonic med flere.

På Atlas kan man denne aften komme med videre på denne rejse. En rejse, der både spænder fra mørke, space-noir-ballader til dansable 70’er-kærlighedssange og, hvem ved, måske endda nyt materiale.

Selv siger frontmand og forsanger Martin Zeppelin om albummet: “Vi har taget os god tid, gjort os ekstremt umage med at lave albummet, for vi vil gerne tage alle med. Man skal gå fra koncerterne med en følelse i kroppen af, at man blev taget med ud i de galaktiske tåger, hvor hovedet blev hjemme og hjertet fløj med”.

Pony Marshall

Pony Marshall er lyden af moderne rock. Den aarhusianske kvintet med karismatiske Isak Ruiz i front debuterede efter to år som studieprojekt under Spot Festival 2018, og siden da er det gået ekstremt hurtigt for det unge indieband. En sommerturné udmundede i førstesinglen ”No Chance” hurtigt efterfulgt af en support-turné med Go Go Berlin. Pony Marshall afsluttede 2018 ved at udgive den storladne indie-skæring ”Solitude”, som Bands Of Tormorrow mente ”(…) for alvor udviser Pony Marshalls store potentiale.” Foråret 2019 bød på endnu en support-turné med Go Go Berlin samt udgivelsen af bandets tredje single ”Blur (We Lost It)”. Bandets lyd folder sig ud som en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock á la Iceage og poppede guitar-hooks, som dem Mew tidligere var.

Links

Astronaut på Facebook
YouTube
Instagram
Pony Marshall på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.