Athletic Progression koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 27. februar til den 15. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Jazz og hiphop har længe gået hånd i hånd. Og den oprindelige afro-amerikanske musik og den nyere pophistories mest populære genre kan i dén grad stadig stimulere hinanden. Det demonstreres blandt mange andre af multikunstneren Flying Lotus fra Los Angeles. Og hvis man ikke vidste, at de tre gutter i Athletic Progression kom fra Aarhus, ville man have troet, at de var vokset op et sted på den amerikanske vestkyst. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Athletic Progression spiller instrumental musik med rødder i jazz og hiphop. Trioen udgøres af Jonas Cook på keys, Jonathan J. Ludvigsen på trommer og Justo Gambula på bas. De er i de sidste par år gået fra den ene store oplevelse til den anden, og nu skal Europa for alvor erobres.

Gruppen er blevet sammenlignet med engelske Yussef Kamaal og er kommet frem sideløbende med, at genre-fusionen har vokset sig stor netop i det britiske. Athletic Progression er dybt inspireret af J Dillas swing. Den står på tunge, meditative vibes, øjeblikkeligt genkendelige og vanvittigt catchy. Men disse grooves stammer ikke fra samplers og opklippede breaks – de spilles live. På splitsekunder skifter de fra en nærmest umenneskeligt tight, syntetisk elektronisk lyd til den skæveste og mest elegante organiske lyd. Gang på gang beviser de, at de er exceptionelt dygtige på hver deres instrument.

Siden de først stod på en scene i 2016 har Athletic Progression spillet Reeperbahn Festival, Pizza Express i London og ESNS. De har optrådt på dansk TV og i radioen og har spillet masser af udsolgte koncerter i Danmark for øjnene af et ungt og tydeligvis meget entusiastisk publikum.

Athletic Progressions debut-EP “Dark Smoke” blev udgivet af det københavnske indielabel Super Bad Disco og Berlins HHV Records i 2019. Den selvbetitlede opfølger fulgte i april 2020.

Links

Athletic Progression på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.