AyOwA koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

AyOwA er en elektronisk duo bestående af to erfarne navne på den danske musikscene – sangerinde Hannah Schneider, der har udgivet musik i eget navn, og den producerende pianist Nicolai Kornerup (Mames Babegenush, Kwamie Liv med flere). Med modular-synths, gamle båndmaskiner og sfærisk vokal skaber AyOwA deres nordiske, mørke og stemningsfulde elektroniske sange. Musikken er dansksproget, og med en universel og drømmende tilgang kombinerer AyOwA støjpop med elektronik og melodier med improvisation i et stemningsfuldt og legende mix. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

AyOwAs EP “Farvel”, der udkom i september 2018, udfolder nye sider af duoens dansksprogede elektroniske musik. På det musikalske plan sker det eksempelvis i inddragelsen af flere akustiske elementer end tidligere. Og på tekstniveauet tager Hannah Schneider livtag med et af livets svære vilkår – nemlig en nærtståendes sygdom og død. På trods af afsættet emmer sangene ikke kun af eftertænksomhed og sorg, men også af håb og glæde. Som på førstesinglen “Alt Det Du Ku'”, der er en sang om at stå mellem sammenbrud og gennembrud. Og om det abstrakte i at se ud i fremtiden og tilbage i fortiden på samme tid.

Omtalt vidt og bredt

Duoens musik har genereret masser af interesse fra dag et – også internationalt på trods af deres dansksprogede lyrik. De er blevet spillet på for eksempel BBC 1, BBC 6, Radio X og Beats 1 udover hjemlige P3 og P6 i Danmark. Den nordiske blog og showcase JA JA JA udvalgte AyOwA som en af “5 to Watch” i 2017, og deres nummer “Sommer” blev fremført i X Factor 2018. Duoen er desuden blevet omtalt i blandt andet Coolhunting, Wonderland Magazine, Line of Best Fit, The Clash, Noisey, Vice, The Independent og Huffington Post.

Live skaber AyOwA et energisk og fængslende show sammen med duoens tredje hjul, trommeslageren Anders Meinhardt. AyOwA havde travlt i 2017 med blandt andet koncerter på Spot og Roskilde Festival, åbningen af Marina Abramowich-udstillingen på Louisiana og omfattende koncertvirksomhed på mange af landets spillesteder.

Links
AyOwA på Facebook
SoundCloud
Twitter
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.