Baal koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

15. januar: Vi har fanget Baals Bjørn Fjæstad til en kort snak om koncerten – læs mini-interviewet længere nede.

For 20 år siden blev der ekstra højt til loftet i den danske musikverden, da Baal bragede igennem med debutalbummet “Sensorama”. Det storladne, teatralske mesterværk høstede masser af fem-stjernede anmeldelser, Grammy-nomineringer, solgte 25.000 CD’er, og pladen blev opført live over hele landet.

… Læs mere

 

I januar 2016 fejres denne mastodont af en udgivelse med 11 koncerter rundt i landet, hvor hele “Sensorama” spilles live i sin fulde længde. Samtidig genudgiver Warner Music albummet på dobbelt-vinyl, da det kun tidligere har været udsendt på CD, som iøvrigt forlængst er udgået. Som ekstra-materiale vil der også være live-optagelser fra sidste års comeback-turné. Udgivelsen af vinylen er sat til medio januar. Det bliver en dobbeltvinyl, da “Sensorama” med 14 numre har en spilletid på næsten en time, og der vil være bonustracks i form af tre livenumre optaget på Baals comeback-turné sidste år.

Line-up
Bjørn Fjæstad (vokal)
Henrik Sten Melander (keyboard, kor)
Troels Skjærbæk (bas, kor)
Morten Lundsgaard (guitar)
Kenny Andy (trommer)

Mini-interview med Bjørn Fjæstad
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Først og fremmest en tur ned igennem Erindringernes Allé. “Sensorama” er nok for mange en del er deres ungdoms soundtrack og for os et kunstnerisk monument, som lettede og fløj højere end forventet. Vi har ikke spillet mange af albummets sange i flere år, så det bliver absolut en dirrende aflevering med en blodig nerve – sangene har fået ny udløbsdato.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har “Sensorama”-albummet med i nyudgivet dobbeltvinyl – den er kun trykt i 500 eksemplarer, så den bliver et samleobjekt. Den indeholder iøvrigt også tre liveindspilninger fra vores 2014-miniturné. Vi har også fået genskabt den originale “Sensorama”-plakat – dog med et indskudt “Live 2016”. Vi har nye “Sensorama”-t-shirts i et enkelt redesign, og så tager jeg min nye soloudgivelse “Du Kender Intet Til Mig” med – den er også kun trykt i 500 eksemplarer. Alting vil der være mulighed for at få i signeret form.”

Hvilken er din favorit-sang at fremføre live?
“Den er svær, men “Last Show On Earth” er altid en skøn afslutter.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“At stå på scenen og være et med publikum.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“At komme over det uundgåelige tomrum og så småt være i stand til arbejde frit igen med nye projekter.”

Go See Franklin
Go See Franklin består af en karismatisk forsanger med råt tilslebne stemmebånd, en guitarist med lige dele englelyd og sort støj under neglene og en bas/tromme-kombo, der deler DNA med både engelsk undergrund og amerikansk grundfjeld.

Links
Baal på Facebook
Go See Franklins hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Poul Kragelund

    Baal

    Poul Kragelund