Baal koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Man ved aldrig helt hvor man har Baal, hvilket passer meget godt ind i bandets selvforståelse. Siden debuten ”Sensorama” i 1996, der spandt tråde på en illusion om en undfangelse et sted i Europa, har mystikken og tematikken gået hånd i hånd gennem deres mange udgivelser. Denne aften vender bandet tilbage til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Med det nye album ”Time Is Old” (2019) rejser de sig fra deres skjul og afdækker et område. Et område, der er helt deres eget. Og deres unikke recept for sangskrivning med klare referencerammer til rockens DNA kan nu opleves 12 nye numre. Med Bjørn Fjæstads karakteristiske vokal i front for resten af orkestret tages der store selvsikre skridt på vej ind i en ny tid og et univers, som Baal dikterer. Et på samme tid udadvendt og indadskuende dystopisk værk med små øer af længsel efter nærhed.

Siden sidste album ”Behind Your Echoes” fra 2008 har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de udgav en single og tog på danmarksturné i forbindelse med 20 års jubilæet for debutalbummet, der samtidig blev genudgivet på vinyl. Baal mødtes herefter i den svenske ødemark, på en skrænt ved kysten og senere i Korinth for at undersøge, hvordan Baal lyder i dag. Parallelt har Bjørn Fjæstad været på udflugt i et soloalbum.

Ud af disse produktive møder kom en masse materiale, som Baal har været i studiet for at indspille. Så hermed nyt album efter 10 år.

Links
Baal på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.